Този сигнал, който е подаден срещу мен касае една несъвместимост

...
Този сигнал, който е подаден срещу мен касае една несъвместимост
Коментари Харесай

Кметът на район Приморски: Длъжността ми като ликвидатор е по едно старо вписване в търговския регистър от 2021 г. - не съм виновен, не съм нарушил закона!

Този сигнал, който е подаден против мен касае една несъответственост на длъжността ми като кмет с длъжността ми като ликвидатор, което е по едно остаряло регистриране в комерсиалния указател от 2021 година И за жалост най-вероятно този сигнал е подаден, тъй като в комерсиалния указател не се съдържа цялата документи, която следва тази процедура да бъде осъществена, с цел да се заличи вписването. Това сподели по време на ексклузивен брифинг в морската ни столица кметът на регион " Приморски " Николай Желязков, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" То към този момент е заличено, още преди да се върна от отпуск. Не се усещам отговорен или нарушил закона по никакъв метод и мога с чиста съвест да заявя, че всички законови отговорности, които е трябвало да извърша - съм ги направил в законовите периоди ", безапелационен бе Николай Желязков. 

Припомняме, че преди седмица стана ясно, че по отношение на кмета на " Приморски “ има постъпил сигнал в ОИК, че е вписан като ликвидатор на сдружение. Входираните документи в комисията дават съображение за предварително преустановяване на пълномощията на Желязков като областен кмет заради несъответственост.

ОИК даде 3 – дневен период на кмета на " Приморски “ за възражения и обжалване на решението на комисията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР