Този шофьор на микробус Specsavers наистина трябваше да отиде при

...
Този шофьор на микробус Specsavers наистина трябваше да отиде при
Коментари Харесай

Микробус Specsavers, блокиран на изскачащ стълб при „епична грешка при паркиране“ – но има уловка

Този водач на микробус Specsavers в действителност трябваше да отиде при Specsavers – откакто транспортното му средство заседна върху дирек.

Мотористите и пешеходците в центъра на Единбург бяха развеселени да видят злополуката в събота вечерта. 45-годишният Ейдън Макнелис бил на посещаване в Единбург през уикенда, когато забелязал необикновената панорама.

Превозното средство е било повдигнато от потънал дирек и спешните светлини са били включени, с цел да предизвестяват другите участници в придвижването. Табела до него гласеше: „ ВНИМАНИЕ. Автоматичните щифтове работят. ПАРКИРАНЕТО ЗАБРАНЕНО. “

Бащата на три деца Ейдън, разработчик на програмен продукт от Голуей, Ирландия, го разгласява в Twitter с надпис: „ Трябваше да отида при... О, чакай. " Ейдън беше на посетители на щерка си ученичка в града, когато направи фотографията в събота вечерта на улица Castle.

Той сподели: „ Беше фантастично, на драго сърце се натъкнах на него. Потърсих вреди, тъй че не мисля, че някой би могъл да пострада. Сигурен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР