Този сезон на Вип Брадър се оказа най-слабият от всички.

...
Този сезон на Вип Брадър се оказа най-слабият от всички.
Коментари Харесай

Вече Абсолютно Всичко Е Ясно Като Бял Ден! Ето Кой Ще Спечели Вип Брадър! Дръжте Се, Та Това Ще Е

Този сезон на Вип Брадър се оказа най-слабият от всички. Поне по този начин считат феновете на предаването. За които единствената същинска звезда в Къщата е Маргарита Хранова. Не тя, а Даниел Петканов обаче ще бъде спечелилият в риалити формата.

В това са подготвени да се обзаложат консуматори в мрежата и даже чиновници в самата Нова телевизия. Като съпоставят Даниел Петканов с Орлин Павлов и Джино Бианкалана, които станаха любимци на публиката в минали сезони.

Лудия кореспондент влезе в Къщата със поръчка, че ще бъде един от дразнителите и един от тези, които феновете ще изгонят бързо-бързо. Уви, освен не стана по този начин, само че и Дани бързо печели благосклонностите на всички, написа разкрития.ком.

В съпоставяне с постоянно истерясалите началник Петров и Мегз, Петканов си е изцяло естествен и даже пъклен балансиран. За престоя му досега в предаването не сме го чули нито един път да обиди някого, да се скара или заяде.

Отношенията му даже с Алекс Богданска претърпяха катарзис и двамата са на косъм от това да се съберат още веднъж. А и като гледаме, Даниел Петканов е измежду минимум номинираните за изпъждане съквартиранти.

Това е по този начин, тъй като останалите в Къщата откровено го харесват и търсят компанията му за другарство. „ Че по какъв начин да бъде другояче, когато Дани се появи като радостен, неналожителен и почтен човек. Май единствено на него това предаване ще бъде в изгода. За да видят хората, че ролята му на Лудия кореспондент е единствено за екрана. Иначе е готин и напълно естествен човек “, разясняват консуматори в мрежата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР