Този сезон на Игри на волята и най-вече финалът на

...
Този сезон на Игри на волята и най-вече финалът на
Коментари Харесай

Виктор Николаев и Мира Иванова обявиха Нова за най-гледаната телевизия

Този сезон на „ Игри на волята ” и най-много финалът на конкуренцията са създали Нова телевизия най-гледаната в България. Това обявиха водещите на утринния блок Виктор Николаев и Мира Иванова при започване на предаването. „ Поздрав от най-гледаната телевизия за другата ”, съобщи Николаев. Още през вчерашния ден път от екипа на „ Игри на волята ” оповестиха, че са имали рекордна публика и са изпреварили конкуренцията в лицето на bTV, който предложиха на феновете своето риалити „ Фермата ” като конкуренция на „ Игрите ”.

По подигравка на ориста, тъкмо сега, в който се хвалиха, водещите и екипа зад кадър направиха „ дупка в ефира ”, откакто оповестиха прогнозата за времето, само че нищо не стана. „ Получи се минута безмълвие в памет на месец ноември ”, пошегува се Виктор Николаев.

От Нова телевизия към този момент не са посочили публична статистика като доказателство, че са най-гледаната телевизия. Освен това не излиза наяве дали става въпрос за цялата стратегия или единствено за часовете, в който се излъчват „ Игри на волята ” и „ Фермата ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР