Този сезон на Ергенът започна с масовото възмущение на зрителите

...
Този сезон на Ергенът започна с масовото възмущение на зрителите
Коментари Харесай

Хлапетата да не гледат: Една от мераклийките за Алек Младенов лъсна дибидюс! (ШОК СНИМКИ)

Този сезон на " Ергенът " стартира с всеобщото отвращение на феновете и продължава в същия дух, че и от горната страна... Разбира се, антипатията на болшинството консуматори в мрежите не е към Алек Младенов, въпреки някои да го назовават глезльо, недорасляк и прочие...

Хората плюят главно участничките и най-много екипа на предаването за нелепия асортимент на моми, болшинството от които са много под междинното равнище на просветеност, а за маниери и етикет не са и чували.

Една от тези моми обаче, по този начин разбуни духовете, че ще се приказва дълго за нея, макар че към този момент не е в имението. Става дума за бъбривата и не изключително интелигентна Теа или Теа Де Анджелис, както сама се показва. Танцьорката се опита да подлуди Алек с единственото си оръжие - изкусителните танци, само че не й се получи.

Тя излетя от формата поради етническа засегнатост към Виктория Асенова, която не спираше да назовава Цър Пър, а след това я дефинира и за циганка. Е, изгонената Теа не изглеждаше изключително тъжна при раздялата си с ергена, а и сме сигурни, че няма да й липсват мераклии, било то и единствено за палуване в леглото.

Появи се абсурден кадър, на който Тейчето е безусловно дибидюс, в прегръдките на знойна мулатка. Какво са правили двете и какви ги прави тя по принцип, оставяме на нея и... на вашето въображение.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР