Този сезон Ергенът не си поплюва. Досега е нацелувал почти

...
Този сезон Ергенът не си поплюва. Досега е нацелувал почти
Коментари Харесай

Слух или не? Втора участничка от Ергенът спала с Евгени

Този сезон Ергенът не си поплюва. Досега е нацелувал съвсем всички, а някои даже са минали и по " инструмента ” му.

След като облада Боряна, както към този момент писахме, още едно момиче от шоуто е предписание секс с него. Това е Елена-Антоанета, която му се е отдала по време на сантименталната им самостоятелна среща.

Както се видя, двамата плуваха в морето, като младата редакторка си смъкна сутиена и остана единствено по голи гърди пред него. Именно това е предизвикало Евгени да ѝ се нахвърли полово. Доказателства за това са раните по краката на Елена, за които тя по този начин и не даде смислено пояснение и никой не разбра от кое място са. Очевидно са от някоя избрана поза по време на половия акт, написа kliuki.bg.

Музикантът Евгени ще излезе по-голям полов див звяр от Виктор Стоянов, който беше първият Ерген. Фитнес фанатикът тогава съумя да обладае Александра на едни скали, само че чак към края на предаването. Докато Генчев към този момент " мина ” две, а още е средата на шоуто.

Според някои клюки, Евгени е станал леден към Валерия точно поради секса. Тя отказала да вършат толкоз рано освен това и траяла с детските писма, до момента в който той бил влезнал в шоуто да си откри жена, само че в това време и да задоволи оптимално нагона си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР