Този протест само послужи за отслабване на напрежението, но проблемите

...
Този протест само послужи за отслабване на напрежението, но проблемите
Коментари Харесай

Румен Радев: Протестът отслаби напрежението, но не реши проблемите

Този митинг единствено послужи за намаляване на напрежението, само че проблемите остават и се усилват. Това съобщи пред публицисти в Авиобаза Граф Игнатиево президентът Румен Радев. По думите му митингът, за който през вчерашния ден бе оповестено, че е постигнал триумф за хората от Странджа, не кореспондира с техните потребности и тяхното виждане по какъв начин да възстановят поминъка си

Според него тук става въпрос по какъв начин тези хора, изгубили своя занаят, ще го възстановят, по какъв начин ще имат тласък да останат в този район, където това е единственото им прехранване.

,,Крайно време е страната да се замисли за една устойчива политика “, сподели още Радев.

Попитан дали тази политика би трябвало да се дискутира на равнище Консултативен съвет, президентът отвърна, че първо би трябвало да се изчака и да се види какви са резултатите на държавното управление във връзка с рецесията и дали то ще помогне действително на тези хора да се оправят с нея, а не „ просто да хвърлят едни пари към тях”, тъй като това не взема решение въпроса.

„ Защото тези пари са незадоволителни да компенсират действителните загуби и бъдещи изгоди. В този район би трябвало да се приложат всеобхватни ограничения “, приключи коментара си по тематиката Румен Радев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР