Този профил в Instagram събира снимки, от които блика топлината

...
Този профил в Instagram събира снимки, от които блика топлината
Коментари Харесай

Вижте тези уютни далечни места, които няма да намерите никъде, освен в Русия!

Този профил в Instagram събира фотоси, от които блика топлината на най-отдалечените кътчета в Русия.

За Алекс А. всичко стартира с една единствена фотография. Той я назовава „ Закуска на балкона “. Снимката не е типичният за Instagram кадър с кроасани в чинията и Айфеловата кула в далечината. И въпреки всичко, Алекс е покорен.



„ Намерих я в Instagram инцидентно и се впечатлих мощно. Исках да я видят допустимо най-вече хора. Все едно фотографията споделяше: уютът е на всяко място, където си го създадеш. В същия ден създадох Uyutniye E6enya, споделя Алекс, един от двамата анонимни притежатели и мениджъри на извънредно известния профил в .



Към момента на писане на тази публикация, профилът, в който се разгласяват уютни фотоси от забравени от бога места из Русия, има 294 000 почитатели, въпреки че в началото притежателите му го промотират единствено измежду своите другари и познати.



„ Изпратихме предложения на приятелите си, които на собствен ред поканиха свои другари. Хората харесаха нашето наличие, започнаха да споделят постовете и по този начин потегли “, споделя Алекс.



Собствениците на профила разгласяват фотоси на разнообразни създатели и фотографи, като ги отбелязват, в случай че са известни, и молят аудиторията да им помогне да ги открият, в случай че не се знае кои са. Това подсигурява допустимо най-голямо многообразие от местоположения и високо естетично многообразие.



„ Няма значение с каква техника е направена фотографията. Можеш да прекараш часове в избор на ъгъл, светлина, правене на фотоси със безценен фотоапарат и в последна сметка да ти се получи в действителност добър кадър, а може и да снимаш с телефона си и да излезе шедьовър. В това се крие хубостта “, споделя Алекс, който постоянно сърфира из интернет в търсене на следващия шедьовър на съветския уют.



Естетиката на съветските хижи, порутени градове и мразовити зими притегля почитатели от целия свят.



„ Нашата публика е необикновено разнообразна. От безгрижни младежи до уважавани академични преподаватели в столицата. Един от обичаните ни и най-активни почитатели е 70-годишна жена, която е шеф на библиотека някъде в Урал “.



„ Повечето ни клиенти са от Русия, само че съвсем всеки ден получаваме писма от разнообразни кътчета на Земята. По някаква причина клиентите от Южна Америка и Австралия са изключително дейни. Хората ни изпращат техни фотоси на локалната архитектура, метод на живот и природа. Скоро ще пуснем огромен пост за отдалечени уютни местенца от целия свят. И там има доста какво да се види! “



Също като клиентите си, Алекс е удивен от провинцията.



„ Темата за съветската провинция е изключително известна измежду жителите на огромните градове. Някои от тях са пристигнали в града от същата тази провинция и с времето са обзети от носталгия, а други – таман противоположното, в никакъв случай не са напускали границите на Москва и за тях провинцията е нещо екзотично и необикновено далечно от нормалния им живот. В провинцията хората могат да спрат времето най-малко за момент: да ‘дишат’, да си починат от лудия градски темп. Днес на доста хора това им липсва “, споделя той.



създател: НИКОЛАЙ ШЕВЧЕНКО

източник: bg.rbth.com
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР