Този проектокабинет не е съгласуван с нас, каза премиерът в

...
Този проектокабинет не е съгласуван с нас, каза премиерът в
Коментари Харесай

Ето кои номинирани за министри си направиха отвод от проектокабинета Габриел

Този проектокабинет не е координиран с нас, сподели министър председателят в оставка на ексклузивен брифинг в централата на ПП-ДБ. Денков добави, че нито съставът на проектокабинета, нито съглашението са съгласувани с Продължаваме промяната- (ПП-ДБ).

Той заяви, че няма да взе участие в подобен кабинет, както и че е подготвил заявката си за отвод от поста, за който е номиниран.

Примерът му бе последван от министърът на правораздаването в оставка , който съобщи, че случилото се през днешния ден е  " тежко нарушаване на Конституцията ". Той е на мнение, че и провалят правосъдната промяна. По думите му е станало повече от ясно, че направения от Министерски съвет Закон за правосъдната власт от над 200 страници и над 600 разпореждания, довършващ правосъдната промяната, няма да бъде признат от и ГЕРБ-.

Съпредседателят на ПП-ДБ и министър на финансите в оставка Асен Василев определи случилото се през днешния ден като " голяма имитация ". Той също съобщи, че не е давал единодушието си да взе участие в този кабинет. Василев разгласи, че Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова към този момент е част от корупционния проблем.

Всички министри от квотата на ПП-ДБ също бяха на брифинга. Всички те са подали пред ръководителя на Народното събрание и президента Радев заявки да не бъдат номинирани за министри. Сред тях са , Катя Панева,,,,,,,.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР