Този проблем може да доведе до херния Светлана Гущерова също като

...
Този проблем може да доведе до херния
Светлана Гущерова също като
Коментари Харесай

Гущерова пак ляга под ножа

Този проблем може да докара до херния

Светлана Гущерова също като редица родни звезди, е паднала в цялостен плен на манията към съвършенство. В този ред на мисли, тя към този момент се приготвя за следващата й пластична интервенция, при която ще й бъде изрязана непотребната кожа, останала й от четирите раждания. Милионерската брачна половинка ще се подложи на абдоминопластика в клиника в прилежаща Турция, защото има диастаза – дисторция на коремните мускули.

 

Наскоро от същия проблем изрева и Жасмина Маджид, придобила популярност като асистентката на Румен Луканов в „ Сделка или не “ – Жаси. През есента тя роди четвъртото си дете и въпреки постоянно да е била в съвършена форма, даже като бременна, след последното раждане не съумя да се възвърне и евентуално се е подложила на намеса за прибиране на корема.

 

„ След 4 бременности диастазата е съвсем неизбежна. По този мотив ми следва интервенция. Докторите ще поправят този мой проблем скоро в Истанбул “, разгласи многодетната майка, тежаща едвам 39 кг. Съдейки по ниското й тегло, надали има доста кожа за прибиране, само че тя държи да е съвършена за обичания си Християн.

Диастазата на коремните мускули е постоянно срещано положение при бременни и след раждане. Случва се, когато двете половини на правия коремен мускул се раздалечат по време на бременността от разпъване. Разстоянието посред им може да стигне от 2.5 до 5 см. На широчина, а нетретираната диастаза може да докара до неприятни последствия след себе си, които не са по никакъв начин естетични.

Това положение води до намаляване на мускулите, съпроводено с непрекъснати болки в корема и гърба. Най-сериозната последица от него, е появяването на херния.

 

За никого не е загадка, че в границите на петилетка, Гущерова роди цели четири деца на Християн Гущеров като по този метод извършиха план-графика си за отрочета. Въпреки това не е изключено обаче в бъдеще да се снабдят и с още наследници.

 

Милионерската брачна половинка непрекъснато се подлага на разкрасителни процедури в старанието си да поддържа съвършен външния си тип. Както е известно, тя е със силиконов бюст, който е коригирала цели два пъти, има и ринопластика, само че желае още веднъж да поправя носа си, зъбите й са изкуствени, както и редица филъри и ботокс в лицето…

Инфо: Уикенд

Тагове: Светлана Гущерова Християн Гущеров Турция диастаза абдоминопластика
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР