Този празничен сезон искаме да ви поздравим с Edna мисъл

...
Този празничен сезон искаме да ви поздравим с Edna мисъл
Коментари Харесай

Подарете си уют – идеи за находки, спрямо това, от което се нуждаете този сезон

Този празничен сезон желаеме да ви поздравим с Edna мисъл на нашите обичани Мебели Виденов , която гласи, че уютът е в детайлите.

Вече е извънредно време гледката през прозореца да ви въодушеви за повече уют вкъщи, само че той не идва от далечно и мистично пространство – ние сме тези, които го сътворяваме. Естествено, уютът е положение на духа и идва от сърцето, само че що се отнася до материалната му страна, несъмнено има какво да се желае да подобрите или измененията към вас, с цел да усетите пространството толкоз уютно, че с наслада да прекарвате повече време там с най-любимите си хора.

И до момента в който за едни уютът е от средата на ноември да украсят дома си по този начин, че той да наподобява като сцена от коледен филм, то за други е да си прибавят нов сервиз и меко одеало или нещо друго семпло, само че от сърце. Независимо дали сте максималисти или предочитате уютът ви да грее с по-мек, минималистичен искра, ние с Мебели Виденов сме ви приготвили някои свежи хрумвания освен за вашия дом, само че и прелестна концепция за подарък – тържествата занапред предстоят!

 Мебели Виденов

Когато уютът е лежерен и бухнал

Никога, но в никакъв случай няма да сбъркате, в случай че през тъкмо този сезон си купите за у дома или подарите одеяло на обичан човек. И в случай че сте се спрели навръх тази находка, то дано тя бъде в червени и бели цветове – няма потребност да ви споделяме за какво, нали? Лесно е да пресъздаваме SBT Story във всяка спалня или всекидневна, изключително наоколо до елха или камина. Най-хубавото при него е, че принтът не е напълно коледен, което значи, че с кеф ще си го ползвате целия зимен и временен сезон, а не да го прибирате дружно с играчките.

 Мебели Виденов

Няма да пренебрегнем феновете на синьото и мечтателите, като виртуозно съвместим мечтателността с практичността и им покажем този .  Как да не си пожелаем нещо, в случай че спим измежду тези звезди?

 Мебели Виденов

Когато уютът е да сме всички дружно на масата

Предстоят ни доста празненства и доста цялостни трапези. Предлагаме ви тази година да изненадате прелестно гостите си с нова украса на трапезата, с цел да поглезите всичките им сетива – освен небцето, само че и очите. Нашите са отправени към този за хранене от 18 елементи, който ще бъде порцелановата празнична звезда на масата. Нюансите му са свежи и игриви, също така е подобаващ за приложимост в съдомиялна машина и микровълнова фурна. Включва 6 бр. чинии за главно ядене, 6 бр. супени и 6 бр. десертни чинии.

 Мебели Виденов

А по отношение на самата коледна софра, горещо ви предлагаме да си вземете тази – толкоз е празнична и красива, че за секунди ще трансформира масата в финален ред на разказ от Дикенс.

 Мебели Виденов

Когато уютът е да сме уединено със себе си

Покрай цялата тази празнична блъсканица, сигурно ще ви се желае да имате време, през което да си поемете мирис и да останете за малко единствено със себе си. Ние имаме точните декоративни оферти, които да спомогнат нагласянето на чакрите ви, качествената отмора и безгрижното време. В Мебели Виденов открихме в действителност огромно многообразие от свещници, и защото сме почитатели на една избрана анимация, нямаше по какъв начин радарът ни да не попадне тъкмо върху тях. Свещникът предпазполага към мистичност, уют и висша форма на мира. Харесахме си този за практичните,

 Мебели Виденов

този  за артистичните,

 Мебели Виденов

и, когато сте канени на посетители.

 Мебели Виденов

Страхотна компания за вашия уют може да бъде и този прелестен, който е толкоз прелестен за отмора, че може при вас тя да не трае прекомерно дълго, в случай че различен член на фамилията реши да ви го отмъкне под носа. Все отново рискът си заслужава!

 Мебели Виденов

Последно, само че не и по значимост, са дребните неща, които ни вършат това, което сме, тъй като пресъздават личната ни характерност и желания, а точно – дребните декоративни детайли, които са и супер подарък, само че единствено в случай че задоволително добре познавате индивида, на който подарявате. В Мебели Виденов има извънредно огромен избор от, които единствено чакат да се настанят във вашия дом, с цел да го създадат още по-приветливо и уютно място – насладете им се.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР