„Този пост е много важен за мен! Преди да започнете

...
„Този пост е много важен за мен! Преди да започнете
Коментари Харесай

Мариана Маринова представи проекта си „Красота без граници“


„ Този пост е доста значим за мен! Преди да започнете с мненията прочетете текста. Това съм аз - някъде след 35 и Веси почти на 20! Аз тежа към 50кг, висока съм 168см, а Веси @vesimarinova е близо 100кг, само че пък е висока 173 см. Аз имам силикон в гърдите и дупето, почти 6кг може и повече, не обичам да броя, само че пък Веси е изцяло естествена. Обичам я. Тя е красива, аз също, за всеки който има душа и сърце за моята и за нейната красота…, за другите ние нямаме очи, само че душите ни са отворени и за тях, тъй като имаме вяра, че хубостта няма форма, цвят и възраст!

Красотата е чувство, искра в погледа, страст, мирис. Единственият проблем на хубостта е, когато с изключение на нея нямате нищо друго! Помислете за това “, написа Мариана Маринова.

Тя споделя, че планът няма за цел да предизвиква естетичните усъвършенствания. Напротив, всеки човек да открие личната си хубост и да живее в естетика и мир със себе си.

„ Мисля, че разликите и други характерности, които наподобяват на минус, могат да бъдат превърнати в преимущество, в случай че човек желае това и прави изпитание. Точно това желая да реализира с „ Красота без граници “, споделя Мариана Маринова.

И добавя:

“Красота без граници” е ФОТО план. Той няма по какъв начин да бъде осъществен без фотограф. Благодаря ти @filipov_photography за това, че улови този момент на хубост! И без моята обичана @hristina_gerasimova_makeup, която постоянно ме прави все по- красива “.

Много от почитателите на миската схванаха смисъла на плана и поддържаха начинанието:

„ Браво за това, че сте красиви преди всичко от вътрешната страна, тъй като душата не може да бъде гримирана “.

„ Адмирации за мисленето. Дай Боже от ден на ден хора да стартирана да виждат нещата като теб “, „ Истински щастливи, живеят хората, отвън рамките “, са единствено дребна част от позитивните мнения.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР