Този полет е изключително скандален и е направен в разрез

...
Този полет е изключително скандален и е направен в разрез
Коментари Харесай

Гвоздейков за полета над „Градина“: Има основания за освобождаване на шефа на „Въздухоплавателната администрация“

Този полет е извънредно абсурден и е изработен в прорез с всички правила, съобщи транспортният министър Георги Гвоздейков във връзка случая с хеликоптер, летял над плаж „ Градина “ точно на „ July morning “. По думите му има учредения за наказания както против водача и авиационния оператор, по този начин и против шефа на „ Гражданска въздухоплавателна администрация “.

„ Вертолетът няма право да лети на такава ниска височина, още повече, че полетът е сбъднат над хора. Аз видях от клипа, че машината лети на височина не повече от 20 метра “, разяснява минитърът пред Nova.

По думите му следва съществено следствие. „ Разполагаме единствено с видеото и роман на очевидци, следва да се направи сериозен разбор “, сподели Гвоздейков.

Може да бъде лишен лицензът както на водача, по този начин и на оператора. Инцидентът също по този начин е съображение и за освобождението на шефа на „ Гражданска въздухоплавателна администрация “, посочи Гвоздейков пред bTV.

От изпратените сигнали и видеоматериали се вижда по какъв начин, до момента в който от него се демонстрират хора. По информация на очевидци полетът е осъществен в събота сутринта, към 5:20 часа, а от него са изхвърлени банкноти с лика на Тодор Живков.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР