Този пленум изчисти позициите и смятам, че вървим в правилната

...
Този пленум изчисти позициите и смятам, че вървим в правилната
Коментари Харесай

Антон Кутев: Нинова ще се запомни, успя да промени БСП

Този пленум почисти позициите и считам, че вървим в вярната посока. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия и зам.-председател на ПГ на "БСП за България " Антон Кутев.

Има доста пояснения за загубата на европейските избори. 130 000 гласа разлика е доста, убийствена е. Не може една от най-големите и най-стари партии у нас като Българска социалистическа партия да изпада в популизъм. Не може вместо да търси решения, да излиза от Народното събрание. Ако изпада в популизъм, това е резултатът, съобщи Кутев.

Той разяснява и оставката на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Освен Тодор Живков и Станишев никой не е бил ръководител на Българска социалистическа партия повече от три години. Факт е, че Корнелия ще се запомни. Тя съумя да промени партията. Направи доста потребни неща и доста неточности. Една от тези неточности е, че се скара с доста хора. Но това не значи, че нямаше достижения. Тя непрекъснато скачаше от риск в риск, залагайки себе си. Например спечелването на президентските избори беше нейна заслуга. Тя изправи Българска социалистическа партия след президентските избори, уточни социалистът.

Според него изборът на нов ръководител на Българска социалистическа партия би трябвало да стане по ясни правила. По думите му такива правила сега няма.

Лидер на Българска социалистическа партия би трябвало да стане човек, който в действителност желае да стане министър-председател и да желае да промени страната, съобщи Кутев, като посочи, че той няма такава упоритост. Има такива и младежи, има и в по-възрастовия диапазон. Българска социалистическа партия има доста ярки персони, сподели оше Антон Кутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР