Този петък се очертава да бъде истински празник за феновете

...
Този петък се очертава да бъде истински празник за феновете
Коментари Харесай

Джокович: Вече казах, че Алкарас е фаворит в моите очи, но съм готов за предизвикателството

Този петък се обрисува да бъде същински празник за почитателите на тенис, тъй като ще забележим Карлос Алкарас и Новак Джокович в 1/2-финална борба на Ролан Гарос, а спечелилият от срещата е доста евентуално да оглави и международната класация след края на шампионата. Мнозина експерти дефинират идната среща за същинския край на Откритото състезание на Франция, а самият Джокович иглежда е не по-малко припрян да излезе на корта и да премери сили с сегашния лидер в класацията на ATP:

" Алкарас прави доста положително усещане с държанието си. Чудесно момче на корта и отвън него. Той внася голям интензитет на корта, а това ми подухва мемоари за един различен испанец, който обаче играе с лявата ръка. Несъмнено Карлос заслужава триумфа си. Той работи доста крепко и към този момент е изцяло приключен състезател. За да бъдеш най-хубавия, то би трябвало да побеждаваш най-хубавите. Още преди началото на шампионата споделих, че той е любимецът за купата в моите очи и това не се е трансформирало, само че съм изиграл задоволително сходни мачове в кариерата си, с цел да бъда още веднъж подготвен.

Със сигурност ще би трябвало да стартира доста по-силно, тъй като през днешния ден бях не запомнил най-хубавия си тенис в съблекалнята и направих голям брой неточности в откриващите два сета.  Знам, че доста хора чакат този конфликт, а аз самият също обичам провокациите, като мач с Алкарас е най-голямото такова на тазгодишния Ролан Гарос и нямам самообладание за началото на полуфинала " - показа 22-кратният първенец от Шлема.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР