Този петък по време на събитието Gamescom 2023 ще се

...
Този петък по време на събитието Gamescom 2023 ще се
Коментари Харесай

AMD активно се подготвя за презентацията на своите нови видеокарти с архитектура RDNA от 3-то поколение

Този петък по време на събитието Gamescom 2023 ще се организира огромната презентация AMD Gaming Festival. „ Червените “ не бързат да разкриват подробната му стратегия, само че главното събитие би трябвало да бъде представянето на нови графични карти с третото потомство на архитектурата RDNA. Компанията AMD към този момент стартира да разсънва интереса на посетителите на Gamescom 2023, като загатна, че на 26-ти август на щандовете ще бъде допустимо да се срещнат от близко с новите графични карти.

Пазарните аналитици са на мнение, че оповестяването на графичните карти ще се състои по време на презентацията с присъединяване на ръководителя на подразделението AMD Radeon Скот Херкелман (Scott Herkelman). Самата презентация ще стартира в петък, 25 август, в 18:00 ч. наше време. От „ алените “ чакат оповестяването на два нови модела: Radeon RX 7700 XT и Radeon RX 7800 XT. И двата нови продукта ще бъдат основани на графичния процесор AMD Navi 32.

Основните механически характерности на графичната карта Radeon RX 7800 XT бяха разкрити от известната компания PowerColor. Този модел ще получи 60 изчислителни модула (или 3840 поточни процесора), 64 мегабайта Infinity Cache и 16 GB GDDR6 буферна памет с 256-битова шина. Що се отнася до Radeon RX 7700 XT, досега е известно, че тя е оборудвана с 12 гигабайта GDDR6 памет със 192-битов интерфейс.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР