Този петък, на 27 юли, ще се състои най-дългото пълно

...
Този петък, на 27 юли, ще се състои най-дългото пълно
Коментари Харесай

Пълното лунно затъмнение на 27 юли е време за кардинални промени в живота

Този петък, на 27 юли, ще се състои най-дългото цялостно лунно затъмнение за ХХІ век. В България то ще може да се следи от 21:24.  Пикът му ще бъде от 22:30 ч. до 0:13 ч. на 28 юли. Очаква се да има и Кървава Луна, защото спътникът на Земята ще се оцвети в червеникав цвят.

Ако желаете да видите лунното затъмнение по-ясно, добре е да излезте от града, където контрастът сред Луната и небето е по-малък. За разлика от слънчевото затъмнение, лунното може да се следи изцяло безвредно. Няма да ви е нужен телескоп, само че е хубаво да имате бинокъл.

Този петък ще е един извънредно под напрежение и тежък ден, тъй като в него се струпват няколко значими астрологични фактора - пълнолуние, лунно затъмнение, назадничав Меркурий и Марс. Има и така наречен пълномарсие, наричано още Велико противостоене на Марс по отношение на Земята, пише 24chasa.bg.

Подобно съвпадане на такива астросъбития е имало преди към 200 години - през 1830 година

 



 

Цялата седмица до неделя е най-важната освен за месеца, само че съгласно някои астролози и за цялата 2018 година, защото оптимално ще разкрие всички значими процеси и задания, ще заключи резултатите от дейностите.

 



 

Пълното лунно затъмнение става по оста Лъв - Водолей. Луната ще е изцяло скрита в продължение на 103 минути – 15 минути повече от нормалното. Тя ще премине през центъра на земната сянка и в този миг ще се намира на 5° във Водолей, а Слънцето надлежно на 5° Лъв.

Най-напрегнати

ще бъдат зодиите

Водолей, Лъв,

Скорпион и

Телец,

както и всички, които имат планети и значими точки в тези знаци. Не се претоварвайте, почивайте си колкото можете повече, яжте напълно лека и здравословна храна, в случай че не можете изцяло да се откажете от нея.

Съвпадането на лунното затъмнение с пълнолунието значи оптимално осветление на проблемите. Преди него ще се задействат най-болезнените тематики и належащи въпроси. Това е рецесия, вследствие на която нещо ще бъде съществено променено или отхвърлено.

От енергийна позиция не е потребно да се следи затъмнение – лунно или слънчево. Най-добре е да не го гледате и да не сте на открито, а да се приберете. Според античните поверия затъмненията отключват зли сили, с които не е хубаво да имате нищо общо.

Още в ранния следобяд в петък ще стартират да се усещат измененията.

Внимавайте

какво

говорите и

вършите,

тъй като бързо се натрупва негативна карма. А към този момент насъбраната се отключва.

Според астролози от затъмнението в петък и съпътстващите го напрегнати конфигурации може да се чакат бързи, непредвидени и разрушителни в множеството случаи събития. Ще зародят спорове и несъгласия в публичните и служебните каузи, както и в персоналните връзки. Най-важното е да се сдържате, да отстъпвате и никога да не предприемате тъкмо в този момент изясняване на връзките, тъй като са вероятни всевъзможни недоразумения. По време на затъмнение

хората са

доста

прочувствени

и нелогични,

а гневът

мъчно се

управлява

Възможни са контузии, тъй че в околните дни шофирайте доста деликатно, бъдете бдителни и се пазете при работа с машини и техника.

Пълна информация вижте ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР