Този петък, 7 февруари, гост изпълнител на шоуто Red Lips

...
Този петък, 7 февруари, гост изпълнител на шоуто Red Lips
Коментари Харесай

Новият хит „Djelale“ на Емилия, Кости, Джей Мали и Додо – с ексклузивна премиера на сцената на Megami Club – Hotel Marinela

Този петък, 7 февруари, посетител реализатор на шоуто Red Lips в Megami Club – Hotel Marinela ще бъде Емилия. Тя ще показа извънредно новата си двуезична ария „ Djelale “, колаборация на четирима реализатори от три страни.

Емилия към този момент потвърди, че общите й планове с други реализатори постоянно се трансформират в шлагери, като измежду последните образци са скорошният дует с Тони Стораро „ Отиваш си “ и обичаните на почитателите „ Акула “ и „ Тръгвай си “ с Денис Теофиков от предходната година. Сега поп-фолк изпълнителката се е съюзила с задграничните хитмейкъри Кости, Джей Мали и Додо, като почитателите ще чуят за първи път резултатът от тяхното съдействие на 7 февруари на сцената на Megami Club – Hotel Marinela.

Предната вечер – 6 февруари (четвъртък) – посетител реализатор в клуба ще е Тони Стораро, а празненството ще предложи обичани ретро шлагери. В събота пък (8 февруари) зад пулта ще бъдат DJ Maxy и DJ Spirit с най-актуалните и обичани поп-фолк шлагери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР