Този петък (11 март) предаването „Малки истории по БНТ 1

...
Този петък (11 март) предаването „Малки истории по БНТ 1
Коментари Харесай

За живота живот на улицата в „Малки истории“ по БНТ 1

Този петък (11 март) предаването „ Малки истории " по Българска национална телевизия 1 от 14:00 ч. ще опише на феновете за положителните жестове към хора, останали без покрив над главата си. Колко крачки разделят индивида от превръщането му в клошар и през какво минава, с цел да нощува под нечий балкон? На тези и още въпроси ще отговорят гостите на предаването пред водещата Мария Костова .

Аудиторията на „ Малки истории “ ще чуе и види описа на Александър – основал приюта „ Милостиво сърце “, където с изключение на заслон, бездомните хора получават късмет да трансформират живота си. Своята история ще опише Евелина, която от 5 години оказва помощ на хора в потребност като част от екипа на „ Каритас”, както и историята на Мишо и бедстващото му семейство.

В студиото на „ Малки истории “ посетители и коментатори са Цветан Предов – шеф на Кризисен център за бездомни хора в квартал „ Захарна фабрика”, Минка Йовчева – шеф на дирекция „ Социални услуги за деца и възрастни “ при Столична община, Стефан Чолаков, който оказва помощ на бездомници и Мартин Мартинов - основател на акцията „ Подай ръка”.

Гледайте „ Малки истории “ от понеделник до четвъртък от 16:30 ч. и в петък от 14:00 ч.

по Българска национална телевизия 1.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР