Този път Вутов не е разливал шампанско за 40 000

...
Този път Вутов не е разливал шампанско за 40 000
Коментари Харесай

От Куршевил до София: Бившият на Цеци Красимирова плати 2 бона да му бичат Шушана в елитен ресторант


Този път Вутов не е разливал шампанско за 40 000 евро, както направи в курорта Куршевел, само че настоящата му изцепка още веднъж е на топ равнище.

Случката е от скоро и се развива в условия ресторант " Панорама ", който се намира на последния етаж в столичния хотел " Маринела ". Това е ресторант, който има имидж на разкош място, с изтънчена кухня и атмосфера. Любима механа на доста политици. Слави Трифонов да вземем за пример постоянно си прави срещи там. Музиката, която се пуска в заведението не е мощна и е единствено класическа. В " Панорама " има и пиано на което свири реализатор. Никога в ресторанта не се е пускала чалга. До в този момент! По-точно досега, в който светският лъв и фен на известни дами Владо Вутов не реши да се напие с компания приятели в изисканата механа.

HotArena разполага със фотоси от празненството проведено от някогашния на Красимирова.
Фотосите са правени от очевидци на алкохолно-музикалната оргия. На тях Вутов подвига тостове и пуши цигара след цигара, нещо неразрешено в затворени пространства, във очевидно приповдигнато въодушевление. За разлика от останалите участници в запоя, които най-вероятно са в компанията на своите половинки, Владо е самичък. Най-интересната част се е случила в късните часове.

Вутов очевидно на градус и в прелестно положение на духа изискал от сервитьорите диджея на ресторанта да му пусне " Шушана ", която приел като персонален химн. На културната забележка, че това не е чалга заведение, Владо извадил сериозен контра мотив. 1000 евро бакшиш за " Шушана ". Наши източници, които доста добре познават Владо Вутов са безапелационни, че в случай че от ресторанта му бяха поискали и 10 000 евро с цел да му пуснат Шушана той отново щеше да ги даде. Но този път единствено против 1000 евро музикалният му идеал бил задоволен. Той бил подготвен даже и да почне да разлива шампанско, с цел да повтори едно към едно сцената от Куршевел, само че бил спрян от приятелите си с аргумента, че имало и други хора в ресторанта, някой ще снима и отново ще влезе в жълтите летописи. Така разливането на шампанско се разминало.

За сметка на това " Шушана " била пусната общо към десетина пъти, което съществено изнервило другите гости.


Наскоро се заприказва, че Владо Вутов е пр

офукал близо 5 млн. евро от парите на татко си на хазарт младши правил залози сред 10 и 200 000 евро, като това се случвало нормално когато е пийнал или под действието на неразрешени субстанции.

Bлaдимиp Byтoв имaшe cтpacтнa вpъзĸa c мoдeлĸaтa Цeци Kpacимиpoвa. Дopи ce пpeмecти дa живee пpи нeя в Бapceлoнa. Ha Kpacимиpoвa oбaчe бъpзo и cтaнa cĸyчнo и paзĸapa милиoнepa. В тефтерчето му с интимни завоевания с изключение на Цеци Красимирова се оказа още една видна столична красавица. Владимир Вутов пръснал огромни суми от банковата си сметка по Звезделина Иванова - участничка в състезанието " Мис България 2013 ". Няколко фолк певици също се хвалят наляво и дясно, че са спали с Вутов и описват за неговата благотворителност с трогване.

Популярна столична бръмчалка против изискването да се резервира нейната анонимност разкри пред HotArena много пикантни неща за Владо Вутов. HotArena сега ревизира информацията, като в това време още няколко девойки със характерна специалност потвърдиха казаното от колежката им. Какви са разкритията им, фотоси и доказателства очаквайте скоро!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР