Този път трябва да изберем политика. Не по усмивките, а

...
Този път трябва да изберем политика. Не по усмивките, а
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Време е за България! Време е българите сами да управляваме съдбата си

Този път би трябвало да изберем политика. Не по усмивките, а по делата и стратегиите би трябвало да решим кой ще пази българските ползи, ползите на народа и кой желае най-изгодно да ни продаде на непознати ползи. В неделя ще избираме дали децата ни да учат присъствено без маски на лицата и без проби, или ежеседмични и ежедневни проби и скоро принудително имунизиране с ваксини, на които даже клиничните им тествания не са завършили. В неделя ще избираме сред това, дали достъп до институции, работа, магазини и заведения за хранене, спортни обекти да имат единствено тези, които са се съгласили да се имунизират, или всички жители ще бъдат равнопоставени, както е залегнало в Конституцията.

Знам, че доста от Вас са комплицирани и обезверени от тридесет и две години неистини и замяна. Но когато отказвате да гласувате, Вие се примирявате с това, непознати детайли да дефинират бъдещето Ви, бъдещето на децата Ви и на България. Докато се борим и отстояваме правата си и ползите на България, постоянно има вяра. Не се поддавайте на отчаянието и апатията. Точно от нас зависи да променим България и живота си. Повярвайте в себе си, повярвайте в България. Ние не сме дребна и слаба страна, пробват се да ни втълпят, че сме такава. Ние сме антична страна с умен народ и тази злополука сега е единствено част от историята ни. А каква ще бъде бъдещата история – каквото си я създадем. Ние сме българите, това е нашата страна. Ние решаваме. Не непознати посолства и страни, а ние!

Избирайте умно. Изберете хора, които са експерти и които пред славата и парите ще предпочетат да работят за България, даже да са неуместни на международните водачи. Властта би трябвало да е в ръцете на морални и родолюбиви българи, които да изведат народа ни от злополуката, в която се намираме. Първото и най-необходимо изискване са родолюбието и нравствеността. Нагледахме се на политици, които не знаят и не могат. Нагледахме се на политици, които нямат морал и лъжат в очите народа, който ги е избрал. Нагледахме се на промени, които се оказаха подмени. Нагледахме се на измамници и национални предатели.

Време е за България! Време е българите сами да управляваме ориста си.

Ние от Възраждане не Ви предлагаме синергии и евро-атлантически полезности, не ви споделяме, че пробните ваксини ще ви създадат свободни, не ви споделяме, че децата ви би трябвало да вземат участие в медицински опити, не ви споделяме, че най-важното е потупването по рамото от Брюксел и Вашингтон.

Нашето обръщение е друго:

България преди всичко! Интересите на българския народ като първа грижа на ръководещите. Отстояване на българската самостоятелност, полезности, морал и история. Политика, ориентирана към българските национални ползи без изключение. Грижа за хората, поддръжка за дребния и междинен бизнес, възобновяване на стопанската система и селското стопанство, възобновяване на боеспособната на българска войска, подчинена единствено на българските национални ползи. Децата да са съществена полезност и поддръжката за тях да е приоритет на страната. Достоен живот за всеки български жител. В администрацията да работят единствено морални и виновни експерти с почтено възнаграждение.

Ние Ви предлагаме политика в полза на българския народ. И имаме вяра, че всички ние, дружно с Вас, ще създадем България татковина, с която да се гордеем и в която всеки българин да живее заслужен живот! Заедно с Вас сме! Ние сме част от Вас и постоянно ще останем такива. Избирайте умно!

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Време е за Възраждане!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР