Този път ще ви представим не една, а цели три

...
Този път ще ви представим не една, а цели три
Коментари Харесай

Жените полудяха по тези маски за лице

Този път ще ви представим не една, а цели три маски за лице с мед. Изборът е значимо нещо и всяка жена умее да сортира най-хубавото за себе си. Точно поради това сме подготвили тези чудодейни маски.

И трите работят великолепно върху кожата. Всяка от тях има преимущество пред останалата. Всичко зависи от това на какъв вид лице се нанася. Нуждите дефинират типа на процедурата. Каквото и да се случи в следствие, маската не би могла да навреди по никакъв метод.

И това е забавно - Пийте медена вода заран - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Тя е изключително ефикасна и помагаща в миг, когато нито една друга процедура не би могла да се оправи уместно. Затова е извънредно време да се загърбят маските за лице, които се оферират в подготвен тип в магазините и да се обърне по-обстойно внимание на процедурите, които следва да се създадат вкъщи незабавно при потребност от смяна.

Маска за лице с мед – няколко разновидността

Маска за лице с мед
Маска, която работи освежаващо: тя е подобаваща за дами със суха и загрубяла кожа, която се нуждае от незабавна грижа. Ако лицето е изгубило своя искра и хубост, би трябвало да се направи нещо в бързината. Точно тази маска подхранва и заздравява обезводнената кожа.

Необходими са чаена лъжица мед, чаена лъжица кокосово масло и ¼ плод от авокадо. Всички тези артикули се смятат за балсам за кожата. Те са цялостни с витамини. В купа трите съставки се смесват, разбъркват се и се нанасят върху лицето и шията. Остават 20 минути и се измиват с топла и повторно със студена вода.

Маска срещу черни точки: с цел да се отървете от проблемите, които са толкоз неприятни, би трябвало да извършите тази удивителна маска с мед. Ако се забърква постоянно през няколко дни, процедурата стопира по-нататъшната поява на акне и проблеми с кожата.

Прави се следната примес: 1 ч.л. мед, 1 с.л. настъргана портокалова кора и 1 ч.л. овес. Маската се нанася върху лицето с връхчетата на пръстите. Престоява половин час и се отстранява с вода.

Маска против белези от акне: приключваме с тази процедура, която е изключително ефикасна при съществуване на белези от акне. Използват се 2 ч.л. мед, 1 ч.л. канела на прахуляк и ½ ч.л. лимонен сок.

Добавя се също по този начин и 1 ч.л. индийско орехче, защото то има противовъзпалителни свойства. Маската би трябвало да остане върху лицето за 15 или 30 минути според от тежестта на акнето. Накрая се отмива с топла и се приключва с хладка вода.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР