Този път ще стана депутат, за да не може да

...
Този път ще стана депутат, за да не може да
Коментари Харесай

Бойко Борисов са закани този път да стане депутат

" Този път ще стана народен представител, с цел да не може да ни надиграят в Народното събрание. Те толкоз ме желаят, че са толкоз комплицирани ". Видимо сърдит, че го питат беше водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в студиото на БиТиВи.

" Не знам каква е неистовата нервност дали ще стане народен представител или не, само че тези хора са захласнати от мен, нещо им има. Аз да не ги нервирам с метода, по който вървим през днешния ден, само че няма да има държавно управление и тези избори на 2 април са ненужни. Ще почешем някое его и какво следва по-късно - отново от същото ", уточни Борисов.

Бойко Борисов е срещу да се работи за импийчмънт на президента, тъй като какво ще стане в случай че и тази институция е съсипем? Едновременно с това обаче ръководството толкоз дълго на служебни държавни управления, ръководени от Румен Радев, не е положително нещо, във визията на Борисов.

А точно тези партии - Политическа партия и Демократична България - желаят 2в1 избори наесен, с цел да може президентът Румен Радев да ръководи със служебното си държавно управление. От къде има тази информация и кой приказва за избори 2в1 Борисов не уточни, а се базира на медийни изявления.

Но към този момент има нова лява партия, предизвести Борисов главните си съперници и точно проблемите на Христо Иванов и Атанас Атанасов ще дойдат от там.

Иначе структурите на Българска социалистическа партия дали отговор негативно и в коалиция с Българска социалистическа партия няма да се влиза. Въпреки това подкрепили Борисов, че се отзовал на поканата за разговор с Корнелия Нинова в 48-то Народно заседание.

Лидерът на ГЕРБ повтори обещанието, че първото нещо, което ще създадат в идващия парламент, е да поддържат законите за правосъдна промяна, препоръчани от Крум Зарков. А и в предходния парламент не ГЕРБ, а Демократична България и Политическа партия са отговорни, че тези закони не са били признати.

Иначе на Борисов му станало ясно, че Съединени американски щати и Европа желаят такова законодателство. ГЕРБ ще поддържат антикорупционен закон, който да проверява основния прокурор и заместниците му, даже и по-късно да бъде сезиран Конституционният съд. Припомняме, че депутатите от ГЕРБ упорстваха, че предложенията опонират на Българската конституция

" Не може основният прокурор да не бъде недостижим и да не бъде разследван. Трябва да се приготви подобен антикорупционен закон, който да го приемем. Ако сменим Гешев с Рашков - под такова нещо няма да се подпиша в никакъв случай. "

Според него прокуратурата в действителност не си прави работата, защото брани " Кирил и Асен " - " Толкова работа има прокуратурата, само че не си я правят ", оцени Борисов.

Трябва да има законов и парламентарен метод, в случай че основният прокурор извърши закононарушение, да бъде отхвърлен и да бъде разследван, само че " беззаконието на Рашков към ГЕРБ кой го проверява ", запита Борисов.

Самият Борисов знаел за " Магнитски " доста преди самите наказания да бъдат оповестени. А и както съобщи самичък - в седмицата преди глобите три пъти е бил в американското посолство поради " положителното съдействие ".

Лидерът на ГЕРБ повтори обяснението за Владислав Горанов, че той си подал оставката незабавно, не е в листите на ГЕРБ, не е бил и измежду претендентите за министър на партията в последните две години.

Въпреки това похвали Горанов, който дружно с Кирил Ананиев и под управлението на самия Борисов " изпълнихме критериите и получихме европейско решение да влезем в Европейския банков съюз, отвори се вратата на еврозоната, вървяхме дружно с Хърватия. " Всичко това било провалено от Асен Василев, който помпал инфлацията и към този момент " загубихме всевъзможни шансове ". Според него Асен Василев е работил целеустремено, с цел да може България да не влезе в Еврозоната.

" След 2 април ще вкараме България в чакалнята на Еврозоната, откакто вкарахме страната в Европейския банков съюз, ще приемем четирите закона и ще влезем в Еврозоната. С нашата политика ще свалим инфлацията, с цел да се смъкват цените на стоките ", даде обещание водачът на ГЕРБ.

Борисов е на мнение обаче, че служебното държавно управление се е справило отлично с цената на горивата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР