Този път ще срещнат сериозен отпор в цифрите на бюджета.

...
Този път ще срещнат сериозен отпор в цифрите на бюджета.
Коментари Харесай

„Казали сме, че няма да вдигаме данъците“: Борисов се закани с отпор срещу бюджета на Асен Василев

„ Този път ще срещнат сериозен отпор в цифрите на бюджета. ГЕРБ е споделил – „ няма да се подвигат налози “. Аз ГЕРБ няма да го пусна в тази игра. Ние сме държали толкоз време плосък налог, с цел да може хората да си изсветлят бизнеса. Да си намерят друга методика и който кмет желае да подвига налози, да си понася отговорността. “

Това сподели Бойко Борисов на национално заседание на ГЕРБ във Велико Търново, където се чака партията да вземе решение дали ще продължи да поддържа кабинета „ Денков “.

На съвещанието участват представителите на изпълнителната комисия, новоизбраните кметове и общински съветници, народните представители и регионалните координатори на партията.

Да си намерят други болшинства, в случай че желаят да подвигат налози , в случай че желаят да дават жилища в София на бездомните, да таксуват втора и трета кола. Честното обаче е това да се каже преди изборите и в този момент да го вършат колкото желаят. Ама да лъжат от самото начало и в този момент да го изкарат все едно, че нашите кметове желаят да подвигат налозите, няма да го позволим. Да, има несъответствия някъде, само че тактиката и методът, по който го вършат – няма по този начин да се получи “, разяснява Борисов.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР