Този път ще имаме 121 депутати. Хората усетиха, че за

...
Този път ще имаме 121 депутати. Хората усетиха, че за
Коментари Харесай

Петков: Направихме ужасно добри първи стъпки, БСП беше предвидим партньор

Този път ще имаме 121 депутати . Хората усетиха, че за тези 7 месеца ние направихме извънредно положителни първи стъпки. Да, безспорната смяна ще отнеме повече от 7 месеца, само че първите стъпки са факт. На " Капитан Андреево " се случи действителна смяна и спряхме пестицидите да влизат в кухнята на българите. Насочихме 2 милиарда лева към младите фамилии и пенсионерите, вместо да отидат в джоба на осем индивида. Социалните ограничения също бяха невиждани , в това число и това, че цената на тока не се качи. Мисля, че хората видяха, че посоката е вярна, първата стъпка е добра и в този момент идната ни задача е да си довършим работата. Това споделя някогашният министър председател Кирил Петков пред в..

На въпроса дали е удовлетворен от работата с Българска социалистическа партия Петков споделя следното: " Да, имахме разлика в идеологиите за някои неща, само че това, което споделяха, че ще създадат, го правеха. И имахме предвидим сътрудник. Те не ни изненадваха, не бяха подмолни. Съвсем обикновено е да имаме разлики. Но е доста значимо в една коалиция тези разлики да са ясни, да е ясно въз основата на какви правила са и да можем да стигнем до консенсус. И това го направихме нееднократно с Българска социалистическа партия ", декларира той.

И съпоставя, че “Има подобен народ ” е било тъкмо противоположното: " от реториката “ние сме най-хубавите ви съдружници ” до “ще ви падне държавното управление, в случай че не ни дадете еди-какви си поръчки в Министерство на регионалното развитие ” . Този вид изненади и задкулисие доведоха, че ние към този момент не знаехме с кого приказваме. Аз към момента не съм сигурен дали в Има Такъв Народ сме говорили с хората , които вземаха решенията. Със сигурност Балабанов не беше индивидът, който взема решенията, сигурно и Тошко Йорданов не беше . Слави Трифонов също не съм сигурен, че беше индивидът, който вземаше финалните решения . И там ние не знаехме кой ни беше същинският сътрудник. Докато с Българска социалистическа партия знаеш - сядате с Корнелия Нинова , тя има изпълнителен съвет и знаеш какви са дейностите и какви са разликите ", счита той.

Според него България се намира " навръх европейските равнища на инфлацията ".

По отношение на противозаконния арест на Бойко Борисов Кирил Петков споделя следното: Докато този основен прокурор е там, където е, всеки арест на Бойко Борисов ще бъде погрешен и противозаконен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР