Този път ще ги бием и ще ги бием с

...
Този път ще ги бием и ще ги бием с
Коментари Харесай

Борисов във Варна: СДС и ГЕРБ заедно за пореден път ще извадим България от кризите

" Този път ще ги бием и ще ги бием с доста ", безапелационен бе лидерът на листата за народни представители на обединението ГЕРБ-СДС в 3 МИР Варна Даниел Митов

" Съюз на демократичните сили и ГЕРБ дружно ще извадят България от рецесиите ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с претендентите от листата и активите на двете партии в обединението ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в Двореца на културата и спорта във Варна.

Събитието откри регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних. Той подчертава на спрените извънредно значими планове за Варна, а след него думата взе варненцът Красен Кралев, който бе и някогашен министър на младежта и спорта в държавното управление на

" През последните години бяхме подложени на невъобразим гнет от шайката на Киро и Рашков. Терор от олигарси, от медии. Хулите и клеветите, лъжите по адрес на ГЕРБ, бяха всекидневие. Целият този черен пиар цели единствено едно: да отклони вниманието на хората от кражбите и измамите, които тези хора направиха ". Кралев бе безапелационен, че всички дейности на " шайката на Харвардските измамници " са докарали страната до злополука.

Думата бе дадена на лидерът на листата за народни представители на 3 МИР Варна Даниел Митов - два пъти външен министър, народен представител и заместник-председател на Политическа партия ГЕРБ. Той благодари на сътрудниците си, на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили в лицето на за мобилизацията на структурите и усилената работа. " Този път ще ги бием и ще ги бием с доста ", с усмивка приключи Митов.



С бурни аплодисменти водачът на ГЕРБ взе думата, като приветства евродепутатът от Съюз на демократичните сили в обединението ГЕРБ-СДС Александър Йорданов, който бе поканен на събитието. " Аз още марширувах по плаца, когато вие със Съюз на демократичните сили махахте комунистите ". С тези думи водачът на ГЕРБ предложения евродепутата на трибуната. Жестът на Борисов бе посрещнат с бурни овации от варненци.

Бойко Борисов продължи: " Защото същите тези комунисти, по същия метод разрушиха Съюз на демократичните сили. Помните ли 90-те години? 1997 година международния първенец по банкрутиране на банки, когато ви обраха парите? Помните ли, уважаеми, че Съюз на демократичните сили ни измъкна от рецесията? " Бойко Борисов дебело акцентира, че всички помним сегашното, само че народа би трябвало да помни предишното. И добави: " Съюз на демократичните сили измъкна страната от рецесията на комунизма, ГЕРБ ги измъкна от гръцката финансова рецесия, миграционната рецесия, Ковид рецесията ". 



Борисов бе безапелационен, че за следващ път двете партии дружно ще извадят България от ямата, която е резултат от неприятното ръководство на четворната коалиция и държавното управление на Кирил Петков и " Промяната ". Лидерът на ГЕРБ приключи с това, че Автомагистрала " Хемус " е подготвена, само че не е пусната в употреба, тъй като " да не кажат, че Борисов я е построил, държат варненци без автомагистрала ". 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР