Този път решението на продуцента се прие с масово недоволство

...
Този път решението на продуцента се прие с масово недоволство
Коментари Харесай

Стъпи ли на мина Халваджиян? Зрители беснеят заради кофти ре...

Този път решението на продуцента се одобри с всеобщо неодобрение от феновете

Ври и кипи в мрежата поради Тита и Софи Маринова. Двете певици са част от журито на новото шоу „ Звездите в нас “. Самата Тита си давала сметка, че не става за жури. Поп дивата, която стана фолкаджийка, недоумявала за какво нея са показали продуцентите за фактор.



„ Изобщо не се усещам способена да правя оценка дали хората тук са положителни. Само внимавам дали са хванали облика “, признавала си Христина Христова. Певицата с най-големия естествен бюст обаче разгневила, тъй като по думите им нямала и грам музикална просвета. Като анекдот се носи измежду феновете пискливият й възклик „ Ау, какъв брой са страшни… “, на участници, които имитирали известната рок тайфа „ Рамщайн ”.

Не единствено Тита била попиляна от унищожителната рецензия на феновете на шоуто и хора от телевизионните среди. Същата брадва получила и другата част от журито, Софи Маринова. Още в първия епизод ромската перла най-малко тридесет-четиридесет пъти използвала паразитната дума „ нали “. И също посочила, че не вижда повече от жанра, в който извива глас.

„ Шоуто е забавно, занимателно. Участниците са свежи има и невероятни гласове. Само че двете „ дами “ са отврат. Там не им е мястото, много несъответстващи са! Те просто не трябва да са жури в подобен формат. Голямо отчаяние са! “, са единствено част от отрицателните мнения по адрес на Софи Маринова и Тита, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР