Този път подбираме от новите песни и парчета от последната

...
Този път подбираме от новите песни и парчета от последната
Коментари Харесай

Философията на Джанет Джаксън, отмъщението на Виола Дейвис и пропагандата на Стефан Вълдобрев

Този път сортираме от новите песни и части от последната не една, а две седмици. Не единствено тъй като ни беше отпускарско, само че и тъй като някои неща са задоволително положителни, с цел да ги пропуснем в Плейлиста на Edna .

МУЗИКА

Живей за мига



Това е яркото обръщение от парчето на Джанет Джаксън и Деди Янки . Не сме очаквали тъкмо тези двамата да създадат дует, само че се оказва, че им отива да тацуват в един темп, до момента в който изпъстрят Ню Йорк с обилните си шарени костюми и заразително положително въодушевление.

Madonna Mia!



В деня, когато навърши 60, Мадона сподели на света осъществяването си от Mет Гала през май тази година. След късметлиите, участвали на събитието, към този момент и ние можем да чуем внушителното показване, почтено за тематиката на бала „ Божествени тела: Модата и католическото въображение “ . “Like A Prayer,” “Hallelujah “ и новото ѝ парче “Beautiful Game” са част от величествената селекция на музикалната икона.

Нещо нетипично



„ Лана Дел Пайнер “ беше коментирал видеото един консуматор във Фейсбук и високо оценяваме точното попадение. Когато Ивана срещне Лана Дел Рей, резултатът е Мила Робърт. Или най-малко в първите две минути, след които си личи, че за младата дива не важат рамки и етикети.

КИНО

Опасни вдовици



Чуем ли за екранизация по Джилиан Флин („ Не казвай довиждане “, „ Отворени рани “) , знаем, че ще е нещо положително. В центъра още веднъж са женски персонажи, които образуват отряд за една обща цел. Не чакаме обаче „ Бандитките на Оушън “, а нещо много по-мрачно – четири дами отпред с Виола Дейвис ще отмъщават за гибелта на своите съпрузи, измежду които е и Лиам Нийсън . Нямаме самообладание тези „ Вдовици “ да нанесат удар в края на 2018 година

Kaкво желаят мъжете



Тараджи Пи Хенсън евентуално ще узнае отговора на този въпрос откакто стартира да чува мислите на срещуположния пол. „ Какво желаят мъжете “ е по сюжет на Нанси Майърс („ Невъзможно твой “, „ Ваканцията “) и поглежда с комизъм на сексизма и расизма. В него една жена се пробва да откри общ език с мъжете, с цел да се потвърди почтена на работното си място, а Тараджи се демонстрира освен като добра в трагичния, само че и комедийния род.

Приятелство по учебник



„ Зелена книга “ е акомодацията на една постоянно зелена история за другарството, което се появява там, където минимум очакваш. Това сред чернокожия и леко надменен джаз музикант Дон Шърли (Махершала Али) и грубоватия му водач Тони Лип (Виго Мортенсен) се ражда в реалност през 60-те години и наподобява като такова, което ще промени живота и на двамата, до момента в който дружно борят стандарти, предубеждения и научават по нещо един от различен.

ОЩЕ

Носталгична агитация



Ако към този момент сте били на някой от концертите на Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени по време на турнето им това лято, значи към този момент сте се забавлявали с късия документален филм, прожектиран преди излизането им на сцена. Стилистиката на пропагандните кинопрегледи от едно време няма по какъв начин да не ви разсмее, когато в нея се сблъска минало и настояще. Режисьор на късометражката е Радина Думанян (която познаваме най-много като Биляна от „ Откраднат живот “), а кой е в функциите – вижте сами тук или най-добре на място по време на оставащите дати от турнето по случай 20 години от албума „ Към “ и преиздаването му .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР