Този път Папи Ханс изненада аудиторията си много приятно. Само

...
Този път Папи Ханс изненада аудиторията си много приятно. Само
Коментари Харесай

Нова порция емоции: Папи Ханс възпя любовта в лирична балада

Този път Папи Ханс изненада аудиторията си доста прелестно. Само месец след последната си ария „ Дишам “ той към този момент има нов шлагер „ Като мен “, който е 8-ми подред от плана му " 12 песни, 12 клипа, 12 епизода “. Поредицата несъмнено е доста шарена и в нея можем да забележим огромно многообразие от стилове. На финала ще станем очевидци на албум и книга от самия Константин Трендафилов.

Виж още: Ще я познаете ли? Благовеста Бонбонова качи детска фотография и освен!

Тази ария е тъжна изповед за самотата, раздялата и болката от нея, а почитателите на младия гений дефинират текста като „ палач “. Въздействието ѝ е реалност. Самият Папи споделя, че „ Като мен “ е доста специфична за него. Видеоклипът е в синхрон с дълбоките страсти от осъществяването му.

Виж още: Поп звезди замязяха на фолк диви! Виж кои реализатори минаха в другия род по външен тип

Творчеството на половинката на актрисата от " Братя " Сара Драгулева несъмнено е разнообразно и всякога съумява да изненада почитателите си. Личи, че всичко идва надълбоко от душата му. Емоционалните текстове и мелодии са печеливши постоянно. Връзката с русата хубавица го въодушевява за доста нови изненади, тъй че не знаем какви ни чака отсега нататък. 

Изображение: https://www.instagram.com/iampapihans/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР