Този път нещата няма да бъдат заметени под килима, всичко

...
Този път нещата няма да бъдат заметени под килима, всичко
Коментари Харесай

Министър Зарков за казуса „Гешев“: Този път нещата няма да бъдат заметени под килима

Този път нещата няма да бъдат заметени под килима, всичко ще се разбере и ще се вземат решенията, както повелява законът, това съобщи за проблема " Гешев " правосъдният министър Крум Зарков . Той е в Народното събрание за присъединяване в съвещанието на парламентарната Комисия по правни въпроси.

Той съобщи, че другата седмица би трябвало да се състои първото съвещание на Пленума на Висш съдебен съвет по настояването за предварително преустановяване на мандата на основния прокурор Иван Гешев. По думите му периодите изтичат четвъртък

" Няма никакво подозрение, че сигналът е позволен, тъй че той ще бъде преглеждат там другата седмица ", уточни Зарков. 
 Крум Зарков Георги Димитров
" За Борислав Сарафов аз поех отговорност да свикам преднамерено съвещание на Висш съдебен съвет, откакто стана ясно през днешния ден, че всички са съгласни да го разискват всъщност, намирайки вярната процедура. Иначе това, което се случи през днешния ден във Висш съдебен съвет, беше много показателно. Само преди няколко седмици такива диалози бяха изцяло невъзможни . Аз няма да влизам в боравенето със закани и играта на нерви . Моята роля като министър на правораздаването е да направя, тъй че да стане всичко законно и цялата истина да бъде разкрита ", добави той. 

Очаквайте още детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР