Този път на Борисов няма да му е леко, сгъстяват

...
Този път на Борисов няма да му е леко, сгъстяват
Коментари Харесай

Социолог: Премиерът ще тръгне на тур из страната да раздава пари

Този път на Борисов няма да му е леко, сгъстяват се облаците откъм Европа. Това разяснява в изявление за "Фокус " социологът Първан Симеонов.

,,Вярно е, Борисов има и западна поддръжка, и съветска поддръжка, само че западната не наподобява към този момент толкоз безпроблемна. Премиерът влиза в игра на достойнството, която е сложна за него, тъй като до момента в който пази достойнството си, губи благоприятни условия за бъдещето. Той разчита, че митингът ще се омаломощи и партизира, което малко по-малко се случва. След това се чака министър председателят да тръгне на тур из страната и да раздава пари. Облаците откъм Европа се сгъстяват и западната поддръжка към този момент не е толкоз безпроблемна, а грешките дебнат от всякъде'', разяснява още Първан Симеонов.

Може би този път на Борисов няма да му е толкоз леко. Виждате, че грешките дебнат от всякъде. Например при нов огромен митинг и съществено полицейско принуждение позициите на премиера ще се разклатят. Другият вид е поредна реторична неточност на някой функционер на ГЕРБ, пристрастен в това да стегне личният си електорат и забравяйки, че го слуша цяла България. Грешките дебнат от всякъде. Няма да му е леко, разяснява социологът.

,,Протестът направи по този начин, че сходен жанр на ръководство като сегашния да не се повтори. Обществото ни е надраснало този жанр, а президентът се явява лидер на синхронизацията, която се следи сред сините и алените партии'', добави още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР