Този път ми трябват партньори, а не началници. С тези

...
Този път ми трябват партньори, а не началници. С тези
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за влизането в политиката: Този път ми трябват партньори, а не началници |

" Този път ми трябват сътрудници, а не началници ". С тези думи лидерът на листата на " Продължаваме смяна " в 25 МИР София Христо Петров - по-известен като Ицо Хазарта, аргументира избора си да се причисли към формацията на Кирил Петков и Асен Василев.

" В живота съм си виждал доста хора, които имат предпочитание да създадат смяна. Но за първи път, в лицето на Кирил Петков, видях човек, който с изключение на предпочитание, има и опция да направи смяната ", съобщи той и добави: " Не желая последната ми мисъл да е, че съм имал опция да направя нещо, а да не съм си мръднал пръста. "

По думите му " песните са доста прелестно занятие, само че те не трансформират нищо ". 

За проблема с двойното поданство на съпредседателя на " Продължаваме промяната " той разяснява, че е обезпокоен от медийното отразяване.

" Смути ме това, че никой не си задава един обикновен въпрос - какво е трябвало да направи човек, когато желае да се откаже от поданството си. "

Според него Петков е направил всичко, което би трябвало:  " Много мощно усещане ми направи това кои хора захванаха този въпрос - това са хората, за които той съставлява заплаха ".

Като такива той дефинира " хората, чиито пари ще спрат ". Той съобщи, че Петков е честен и добави:  " Почтеност е, когато си в политиката, да използваш властта за положителното на хората и обществото, а не с цел да уредиш себе си ".

Да видя, че съм ненужен, да видя, че нищо не зависи от мен - с тези думи той отговори на въпрос какво би го отказало от политиката.

Бъдещият парламент

" Фирмата е една " - по този начин той разяснява връзките сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Според него това са двете партии, които би трябвало да бъдат изключени от идната власт.

Той се разгласи в поддръжка на зеления документ, който е работещо решение.

Ицо Хазарта съобщи, че също поддържа и тестването на учениците.

Той разяснява, че най-важният бранш и главен приоритет би трябвало да бъде образованието. По думите му учителите би трябвало да имат по-голяма независимост и да се отстрани изпитването пред дъската.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР