Този път директно е привлечен в качеството на обвиняем и

...
Този път директно е привлечен в качеството на обвиняем и
Коментари Харесай

Омайникът Християн Петров си тръгна с най-милото на рускиня в Свети Влас

Този път непосредствено е притеглен в качеството на обвинен и арестуван с прокурорско разпореждане

53-годишният Християн Петров още веднъж омайност рускиня и ѝ отмъкна най-милото. Криминално проявеният и осъждан бургазлия, който нееднократно е показвал афинитета си към наивните чужденки, е притеглен в качеството на обвинен и арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа за кражба.

Арестуван е за следващ път вследствие на полицейските дейности на чиновници от бранш “Криминална полиция ” при ОДМВР – Бургас и Районно ръководство – Несебър. Установено е, че той е причинител на кражбата на сумата от 2000 щатски $, 100 лв. и 100 000 рубли и златни украшения, благосъстоятелност на 64-годишна съветска гражданка, живееща в Свети Влас.

Този път Християн непосредствено е притеглен в качеството на обвинен и арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа. Работата по случая продължава.

Християн Петров за последно влезе в престъпната хроника през 2022 година, когато сред 17 май и 4 юни съумя да извърши няколко нагли обири по морето, в това число против украинки.

Той първо се промъкнал измежду бял ден в апартамент от хотелски комплекс в курорта Свети Влас, населяван от две украинки и откраднал сумата от 300 лева

2 седмици по-късно, посредством отключване на входната врата, проникнал в частен апартамент в комплекс „ Перла ” в ж.к. „ Зорница ”, благосъстоятелност на 28-годишна поморийка, откъдето откраднал  неразопакован тв приемник на стойност 939,00 лева Тогава е върнал откраднатите движимости.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР