Този път бракът ми е завинаги, докато съм жив! Това

...
Този път бракът ми е завинаги, докато съм жив! Това
Коментари Харесай

Благой Георгиев отсече: Полина е жената за мен завинаги, защото другите бяха... (втрещи бившите си)

Този път бракът ми е вечно, до момента в който съм жив! Това отсече в изявление Благой Георгиев, който се кълне, че Полина Спасова е дамата, отредена му от Бога. И ще остане такава до края на живота му.

Да, несъмнено, тези думи звучат необичайно и даже неуместно в устата на Благо, който е легендарен с бракове, връзки, дами, деца, нови дами, нови деца и по този начин нататък... Той обаче изясни, че всякога, когато си е тръгвал от някоя, то е било с причина. Причина, която е обмислял дълго и е имал смелостта да вземе решение.

" Аз в миналото да съм се изказал зле за някогашните си дами?! Никога! Но те са го правили и не престават да го вършат. Не им се дразня и съм дал прошка, тъй като съм наясно, че в положение на яд и на афект, всеки може да каже, а и да направи всичко. Много неща съм чул за себе си, изкарвали са ме страшилище, само че това не ме наранява. И не ме наранява, тъй като знам, че не е истина ", разяснява Джизъса.

Колкото до Полина, той изясни, че тя е тази, която го схваща и поддържа във всичко като в никакъв случай не му търсила кусурите, а просто го насърчавала. И по тази причина щял да остане с нея вовеки.

" Да, питате ме дали и преди не съм имал концепцията за безконечен брак или връзка. Разбира се, че съм имал. Но всякога са се случвали неща, които са отвън мен, нямало е по какъв начин да ги предотвратя. Сега знам, че това няма да се случи с Поли ", твърди Георгиев.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР