Този път Андреа не се въздържа от реакция - и

...
Този път Андреа не се въздържа от реакция - и
Коментари Харесай

Андреа оплю тотално Hell's Kitchen

Този път Андреа не се въздържа от реакция - и то каква! Фолкдивата явно е била неотдавна измежду гостите на формата, само че прекарването се оказало много надалеч от визиите й. А от горната страна на всичко май си е тръгнала и гладна, при все, че нормално кулинарите подготвят вкусни специалитети в случаите, когато издадат в точния момент поръчките си, несъмнено.

Ето какво споделя буквално Андреа във видео, качено в обществените мрежи: " Скъпи другари, до момента бяхме в " Хелс Китчън ". Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Да не приказваме, че не поставят чинии в които има салфетки. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постелка сред краката, с цел да не се нацапам. Недопустимо е! Това е един етикет, който не се изисква единствено в най-скъпите заведения за хранене, само че и в най-обикновените.
Реклама
Яденето го чакахме час и половина. Нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които взеха решение, че не би трябвало по никакъв метод да ни кажат би трябвало ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да приказвам по-късно. Ще приказвам за цялата организация. Никой не ни сподели би трябвало ли още да чакаме ".

Очаквано под видеото се изсипаха десетки мнения, по-голямата част от които нападнаха и самия формат, сравнявайки показваното в последно време в него с това, което се случваше в Къщата на " Биг Брадър " преди години, написа Блиц. " Не ме вълнува тази подигравка напомняща биг брат а още по малко това мнение ", гласи един от мненията. А в различен се споделя: " Временна подигравка е това предаване и водещия като останалите парадокси не виждани до в този момент по малкия екран ".
Реклама
" Защо просто не напишете че е дрогирана…? ", не пропусна да нападна и самата Андреа един от коментиращите. А различен прибавя след него, цитирайки изрече на певицата: " Жената се храни и сред краката, по тази причина й би трябвало салфетка, това е ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР