Този парламент не си свърши работата, не въведохме мерки по

...
Този парламент не си свърши работата, не въведохме мерки по
Коментари Харесай

Кирил Петков: Този парламент не си свърши работата

Този парламент не си свърши работата , не въведохме ограничения по ПВУ, вкарахме още веднъж хартиената бюлетина, и направихме тъй че България да върви обратно “. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков в коридорите на Народното събрание в последния работен ден на 48-ото Народно заседание.

Идва времето за огромното обединяване , всички хора с добра идея в България се сплотяваме, с цел да може в идващия парламент всички значими цели да се реализиран. Имаме изцяло схващане, че Политическа партия и Демократична България са началото на смяната, от през днешния ден започваме диалози и с доста цивилен организации като „ Правосъдие за всеки “, с партии като „ Спаси София “, и с хора от Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна “, съобщи още Петков.

На въпроса дали гражданските организации ще вземат участие в кандидатските листи за 49-то Народно събрание, водачът на Политическа партия отговори:

„ България е привикнала да прави политически покупко-продажби. Ако всеки един от нас не застане зад общото обединяване без да получава нещо в подмяна, то той не работи за българския интерес “, разяснява още Петков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР