Този парламент е изчерпан. Най-добрият вариант за страната са нови

...
Този парламент е изчерпан. Най-добрият вариант за страната са нови
Коментари Харесай

Костадинов при Радев: Няма време за губене

" Този парламент е привършен. Най-добрият вид за страната са нови избори. " Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов пред началото на консултацията при президента Румен Радев. Той бе безапелационен, че няма време за губене. Костадинов дефинира изборите като най-хубавия метод за излизане от рецесията.

Лидерът на Възраждане благодари на президента за бързата реакция, визирайки назначението на консултациите незабавно след депозирането на оставката на държавното управление. Той акцентира, че страната се намира освен в рецесия на доверие, само че и в тежка икономическа рецесия.

Костадинов повтори, че Народното събрание е изцяло привършен. Той не вижда, че по какъв начин може да бъде излъчено ново държавно управление. Народният представител вижда предварителните избори на референдум за бъдещето на България, тъй като публичните настройки са се трансформирали съществено през миналите месеци.

Костадинов съобщи, че Възраждане ще върне третия мандат, в случай че той им бъде връчен, тъй като страната няма време за губене.
 Възраждане ще върне третия мандат, в случай че го получи, безапелационен е Костадинов
Възраждане ще върне третия мандат, в случай че го получи, безапелационен е Костадинов

Решението за излаз от политическата рецесия е единствено едно - нови избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР