Този парламент е изчерпан като морален кредит и най-правилното нещо

...
Този парламент е изчерпан като морален кредит и най-правилното нещо
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако пак се сглобят, след 9 месеца ще трябва да оправяме една затънала държава

Този парламент е привършен като честен заем и най-правилното нещо е да има избори. Смятаме, че би трябвало експертен кабинет с необятна парламентарна поддръжка и партиите, излъчили специалистите, да носят политическа отговорност. Но не и в този парламент този парламент завърши сега, в който се сътвори сглобката. Това показа пред медиите ръководителят на ПГ на „ “ Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година след консултациите при президента.

„ В случай че не се сглобят отначало, най-добре би било да се мине през нови избори и хората да пренаредят тежестта на партиите. Съмнявам се, че някой отвън Лена и Киро си показва, че ПП-ДБ ще изкарат същия брой депутати след нови парламентарни избори. Така че партиите, даже да са същите, ще са с друга тежест и тогава може да се търси управническа формула “, добави Йорданов.

Депутатът в общи линии обрисува апокалиптична картина за бъдещето на България, в случай че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ съумеят да се договорят за още девет месеца ръководство.

Ако сглобката още веднъж се събере, ни чакат повишение на цените на тока, горивата, партийно преодоляване на регулаторите. Когато се разпаднат след девет месела или след изборите в Съединени американски щати, ще би трябвало да оправяме една извънредно затънала страна, която и в този момент е затънала, изясни той.

Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година още веднъж акцентира, че страната се нуждае от нови избори, тъй като този парламент е „ морално и политически привършен “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР