Този отбор на Лудогорец ще стане много по-успешен от предишния.

...
Този отбор на Лудогорец ще стане много по-успешен от предишния.
Коментари Харесай

Моци: Сигурен съм в шампионската титла този сезон

„ Този тим на Лудогорец ще стане доста по-успешен от предходния. Откакто работя като шеф в клуба, чувствам, че в тези момчета има качество, само че им би трябвало време и поддръжка “, разгласи техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци е убеден пред Българска национална телевизия. Той разкри още, че след триумфа над Рома в групите на Лига Европа, от управлението имат вяра в класирането в идващия стадий на конкуренцията.

„ Извинявам се на господин Моуриньо, само че аз видях Лудогорец, който от първата до последната минута игра футбол против Рома. Не сме защитавали с 10 индивида, видях Лудогорец, който играе футбол. Може да се каже, че е изненада успеха, като се види какви играчи имат. Отборът игра по този начин, все едно са дружно от 10 години. Нонато влезе доста добре, а имаше две тренировки с отбора. Те изиграха мача като семейство, като един огромен тим “, показа Козмин Моци. 

„ Надявам се след 3 години да излезем отново от групите на Лига Европа. Еуфорията е огромна в този момент, само че би трябвало да сме доста умни, тъй като ни чакат още пет, може би доста по-тежки мачове “, добави някогашният състезател.

Козмин Моци не подлага на подозрение шампионската купа на Лудогорец и през сегашния сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР