Този ноутбук може да бъде полезен спътник по време на

...
Този ноутбук може да бъде полезен спътник по време на
Коментари Харесай

Asus ZenBook Pro 15: Факторът мобилност

Този ноутбук може да бъде потребен сателит по време на бизнес пътувания и в други обстановки с комбинацията от мощен хардуер, нововъведения и издръжлива батерия

Най-новото предложение на Asus – ZenBook Pro 15 се отличава с компактни размери и издръжлива батерия

Един от най-важните аспекти при избора на нов преносим компютър е факторът подвижност. Той е формиран главно от два съставния елемент, компактни размери и устойчивост на батерията. По отношение на тези два параметъра, най-новото предложение на Asus – ZenBook Pro 15 е много положително решение.

Конструкцията на този 15,6-инчов модел се приближава повече до някои оферти с 14 инча диагонал на екрана. Това е допустимо с помощта на изтънените рамки към екрана посредством технология, която от Asus назовават NanoEdge. Съотношението екран към тяло тук е цели 83%. Всичко това не пречи да получите качествена картина с резолюция до 4K UHD и алтернатива за ръководство посредством допиране.

Дебелината на преносимия компютър е едвам 1,89 см, а тежестта му е 1,88 кг. Както можете да се убедите, това са много положителни индикатори за портативен компютър с 15,6-инчов диагонал на екрана.

Конструкцията на този 15,6-инчов модел се приближава повече до някои оферти с 14 инча диагонал на екрана

Минаваме и към фактора батерия. Новият ZenBook Pro 15 предлага батерия с висок потенциал от 71Wh, която разрешава самостоятелна работа до 9,5 часа с един заряд. Това е доста добър индикатор, който прави моделът подобаващ за тези от вас, които пътуват постоянно.

Налична е и технология за бързо зареждане, която съгласно компанията, разрешава зареждане на до 60% от потенциала на батерията за 49 минути.

Свързаността е друго направление, което е от голяма важност за опцията за пълноценна работа в придвижване. Тук новото предложение на Asus също има какво да предложи. Моделът разполага с 802.11ac Wi-Fi безжична карта, която предлага до 12 пъти по-високи скорости на трансфер по отношение на предходното потомство 802.11n. Разполагате и с обичайно количество портове за свързване на външни устройства: HDMI, 2 x USB Type-C и 2 x USB 3.1.

Интерактивният екран ScreenPad замества обичайния тъчпад

Няма по какъв начин да пропуснем да ви срещнем и с отличителната линия на ZenBook Pro 15. Това е ScreenPad, който замества обичайния тъчпад със сензорен екран с висока резолюция. Интерактивният екран се приспособява интелигентно, с цел да бъде в жанр с това, което вършиме. Този втори екран е с диагонал 5.5 инча, резолюция FHD (1920 x 1080) и Super IPS+ технология.

Една от забавните варианти е разширението на Windows десктопа върху ScreenPad. Тук можете да разглеждате имейли, вести от обществените мрежи и така нататък ScreenPad идва с редица специфични приложения за ръководство на музикалния плейбек, калкулатор, дигитален блок, календар и други

ScreenPad идва с редица специфични приложения и се приспособява интелигентно, с цел да бъде в жанр с това, което вършиме

Не по-малко впечатляващи са и останалите хардуерни параметри на модела, които са от висок клас. ZenBook Pro 15 предлага избор до 8-мо потомство Intel Core i9 процесор, мощна видеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, до 16GB DDR4 RAM и разнообразни конфигурации на паметта за предпазване – 1TB/512GB PCIe SSD или 512GB/256GB SATA3 SSD.

Новият ZenBook Pro 15 може да бъде потребен сателит по време на дългите бизнес пътувания или в голям брой други обстановки. Той предлага композиция от мощен хардуер, забавни нововъведения и сериозна устойчивост на батерията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР