Този наръчник е за всеки, който има интерес към древните

...
Този наръчник е за всеки, който има интерес към древните
Коментари Харесай

Тибетските ритуали събрани в книга

Този справочник е за всеки, който има интерес към античните практики и мъдрост и желае да ги интегрира в забързаното си всекидневие, с цел да реализира вътрешен баланс. Тук са разказани обичайни тибетски ритуали за физическо и ментално здраве, като главният фокус е върху комплекса Петте тибетски ритуала, които са показани в техния известен вид и в по-съвременните им модификации.

Наред с това са включени дихателни и медитативни извършения от хималайския будизъм, които намаляват равнищата на стрес и покачват виталната сила. За да придобием по-пълна визия за същността на тибетската просвета и философия, авторката ни среща в резюме с правилата на нейната медицина, астрология, типове йога, обучение за чакрите и енергийните потоци.

Основата идея за холистично схващане за индивида и света отваря съзнанието за вековната мъдрост и разрешава излекуване на всички равнища. Джуди Цуай е създател на книги, преподавател и водещ на подкаст. Джуди има две бакалавърски степени от университета " Бъркли " – по британски език и по всеобщи връзки. Тя е учител по йога, рейки мастър и основател на практики по осъзнатост. Най-голямото й премеждие – като се изключи че обикаля света с кемпер, е построяването на магически живот дружно с щерка си Уайлдър Лав в слънчева Калифорния. Може да наблюдавате вдъхновяващите й пътувания на уеб страницата www.wildheartedwords.com.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР