Този модел е не само устойчив на вода, прах, удари

...
Този модел е не само устойчив на вода, прах, удари
Коментари Харесай

Vernee V2 Pro – ново поколение защитен смартфон

Този модел е освен резистентен на вода, прахуляк, удари и други въздействия, само че се отличава с настоящ безрамков дизайн с огромен FDH+ екран, жанр и мощен хардуер

Vernee V2 Pro впечатлява със своята издръжливост и отбрани, само че това не е за сметка на останалите характерности и стилния външен тип

Смартфоните със заздравени корпуси са все по-желана алтернатива за потребителите, поради динамичния метод на живот и многото опасности от щета на устройството, които не са за занемаряване, изключително за по-скъпите модели. Брандът Vernee предложи неотдавна нов модел с претенцията, че това е един от най-тънките предпазени смарт телефони на пазара.

Флагманът Vernee V2 Pro в действителност впечатлява със своята издръжливост и защитеност от въздействия, като това ни минимум е за сметка на останалите характерности и стилния външен тип. Моделът с дебелина 1,22 см е изпълнен в настоящия безрамков дизайн и с цената си от към 250 $ в онлайн магазина Tomtop с съображение претендира за най-изгодното оферти в „ rugged ” категорията.

Екранът на Vernee V2 Pro е безрамков, с огромен диагонал и резолюция FHD+

Смартфонът е изцяло предпазен с корпус от метал и поликарбонат, минал проби за рухване на всичките си шест страни. Същевременно, първото усещане е за премиум смарт телефон, поради стилното осъществяване с внимание към детайла. Очаквано, Vernee V2 Pro е сертифициран по стандарта за водоустойчивост IP68, като също по този начин е прахоустойчив и предпазен от превъртане и удари. Всички портове са опаковани, а в случай че някой от тях е отворен, смарт телефонът уведомява за това потребителя.

Най-важният съставен елемент на смарт телефона за множеството консуматори е екранът. При Verneе V2 Pro той е огромен – с диагонал 5,99 инча и резолюция FHD+ 2160×1080 пиксела за отчетлива графика, с реалистични цветове. Можете да се наслаждавате на читаемо изображение от всеки ъгъл. Безрамковият екран, заемащ съвсем целия челен панел, е предпазен със стъкло Gorilla Glass, тъй че и да го изпуснете, няма да се случи нищо съдбовно с екрана.

Задната двойна камера 16MP+5MP записва 1080p видео при 30 fps

Първият предпазен смарт телефон на Vernee не прави взаимни отстъпки с продуктивността. Моделът стъпва на осемядрен чипсет MediaTek Hellio P23 на тактова периодичност 2,0GHz, работещ в композиция с 6GB оперативна памет. Не можете да очаквате по-висока продуктивност от 250-доларов смарт телефон, освен това подсилен – ще се наслаждавате на бърза и гладка работа с голям брой приложения и сърфиране в уеб уеб сайтове. За предпазване на фотоси, видео, игри и друго наличие са планувани цели 64GB вграден сторидж, плюс слот за microSD карти.

Софтуерът на Vernee V2 Pro е изчистен и подсъзнателен за прилагане. Моделът работи под ръководство на операционна система Android 8.1 Oreo, с авансово конфигурирани приложения като Gmail, YouTube, Maps, Drive и други известни приложения, наред с компас, жироскоп и крачкомер.

Vernee V2 Pro работи под ръководство на Android 8.1, с изчистен и подсъзнателен интерфейс

Vernee V2 Pro ще ви зарадва и с хубави фотоси. Смартфонът има двойна съществена камера 16.0MP + 5.0MP и двойна предна камера за селфи 8.0MP + 5.0MP. Задната камера може да прави фотоси с резолюция 4608×3456 пиксела и да записва видео 1920×1080 пиксела при 30 фрагмента в секунда (fps). Селфи камерата снима изображения с резолюция 3264×2448 пиксела и видео 480p при 30fps, като се оправя добре и при слаба осветеност, с помощта на предната мълния.

В допълнение, заздравеният смарт телефон е грижлив за персоналните ви данни, като предлага отбрана с пръстов отпечатък и лицево различаване (Face Unlock) при отключване на устройството. Моделът има два слота, в които можете да поставите по една сим и microSD карта или две сим карти. И двата слота поддържат работа в 4G мрежи. Предвидена е също и NFC функционалност за заплащания.

Vernee V2 Pro е хубав, моден смарт телефон за безпроблемно потребление навън

Специално внимание заслужава и батерията на Vernee V2 Pro. Тя е с потенциал 6200 мАч и можете да очаквате да поддържа непрестанно говорене по телефона в продължение на 14 часа. Това време е по-малко при потребление на обществени мрежи, при игри, слушане на музика и гледане на видео. Зареждането става през реверсивен USB Type-C порт.

Смартфонът Vernee V2 Pro е наличен сега за поръчки на цена от $249,99 в онлайн магазина Tomtop, с безвъзмездна доставка до България. Устройството има размери 16,42х7,94х1,22 см и тежи 259 грама. В комплекта са включени захранващ адаптер, захранващ кабел, протектор на екрана и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР