Този модел аксесоари е все по-предпочитан като практичен и функционален

...
Този модел аксесоари е все по-предпочитан като практичен и функционален
Коментари Харесай

Дамски раници от естествена кожа - хит във Фейсбук

Този модел аксесоари е все по-предпочитан като удобен и функционален

 Модерни и стилни дамски раници от естествена кожа наводниха Facebook пространството. Промоционалната игра на WOMANSHOP прерасна във вайръл вълна измежду потребителите и „ Кутия за съкровища “ стана най-споделяният артикул в обществената мрежа.

Причина за еуфорията е оповестената игра в формалната страница на уеб страницата. Всеки, който показа фотография на въпросната раница, има късмет да я завоюва, с безвъзмездна доставка. Офертата важи от 21.01.2019 до 04.02.2019 и продуктът към този момент има близо 1000 шервания.

Интересът към дамския аксесоар не е инцидентен. От много време насам този вид чанти за тил са желани поради удобството и практичността. В забързаното всекидневие, когато ръцете ни постоянно са заети, било то с телефон, с покупки, или с детето,

раниците са все по-търсен вид.



 Доказано е, че побират повече неща и с помощта на страничните джобове, са подобаващи за всевъзможни обстановки. Освен това, дизайнерите постоянно ги комбинират по този начин, че да могат да се носят както през рамо, по този начин и на гърба.

 Но най-големият плюс постоянно идва от качеството. А в WOMANSHOP се оферират единствено раници от естествена кожа , и по-точно – агнешка. Предимството им е освен в издръжливостта – въпреки всичко дано не забравяме, че това те са неизменим аксесоар, на който разчитаме всеки ден. Когато приказваме за сходна направа, би трябвало да имаме поради и фактът, че материята е извънредно комфортна, не провокира алергии и не поврежда облеклата при търкане.

„ Харесват ми най-много поради дизайна – по-разчупени са, съвременни и в това време си пасват с всеки жанр. Аз си купих модел „ Непокорна “ и мога да я съчетавам както с по-официален тоалет, по този начин и в всекидневието си на разходка с детето “, споделя една от майките, присъединила се в играта на онлайн магазина. Макар че томболата ще е единствено за един от моделите, потребителите започнаха да споделят и други от ефектните аксесоари, които им харесват.

 Така да вземем за пример „ Греховен път “ , която се предлага в два цвята – черно и кафяво, се оказа извънредно харесвана поради двата разновидността на закопчаване. Разполага и с три вътрешни джоба, а формата и размера й разрешават съхранението на повече движимости. Най-големият й плюс е, че е направена от

висококачествена телешка кожа,



олекотена с фина обработка.

 Друг раздвижен модел е „ Черна перла “, която единствено с едно закопчаване става дребна и компактна, а в това време е много функционална. Дамските раници „ Покет “ и „ Ваканция “ пък са желани от градските девойки поради изчистения и скромен жанр. А за девойките, на които в никакъв случай не им стига мястото, горещо предлагаме „ Непокорната “ - още веднъж направена от висококачествена естествена материя. Формата й – вид торба, дава повече пространство, а ситните къдрици й придават грациозност.

Разгледайте в детайли дамските раници от естествена кожа на WOMANSHOP и намерете вашата находка ТУК .
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР