Този много ме е тормозил. Лично неговите групи мен са

...
Този много ме е тормозил. Лично неговите групи мен са
Коментари Харесай

В. Шоу: Ясновидката Николета обяви пред България: Убийствата в Нови Искър са извършени от...

" Този доста ме е тормозил. Лично неговите групи мен са ме отвличани - мен и моята другарка, поради 10 хиляди $. Тези пари те ги откраднаха от нас. Една година се крих в Русе! Голям стрес изживях ", твърди Николета в изявление пред " Шоу ", съобщи " Пик ". 

Не излиза наяве какви тъкмо са били връзките на ясновидката с Христов, нито от кое място е имала въпросната сума, както и за какво тъкмо от нея той ще потегля да краде пари. 

Преди да избяга в Русе, Николета и другата жена били изведени отвън София, край Казичене. " Сложиха ми една тухла на главата, желаеха да ми разпилян черепа с нея. Много съм го клела него ", твърди още Йорданова. 

Думите й обаче няма по какъв начин да бъдат потвърдени, а и обвинямемият няма по какъв начин да се отбрани. Петър Христов бе показно разстрелян на 8 януари сутринта. 

В същото изявление Николета твърди, че Росен Ангелов не е килърът на фамилията от Нови Искър. " Той е също жертва като убитите. Това се случи за похищение на вниманието на хората. Когато има ликвидиране или нещо такова, ръководещите си вършат каквото си желаят. Убийството е направено от две групи - едната убива фамилията в къщата, а другата група отвлича Росен, инсценирайки, че се крие. Взимат му отпечатъци и нагласят по този начин нещата, че той ги е прострелял. Две седмици това беше тематика на диалог и никой не обърна внимание, че подвигнаха горивото с 40 стотинки ", споделя ясновидката.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР