Този месец ситуацията все още е сложна, но бъдете сигурни,

...
Този месец ситуацията все още е сложна, но бъдете сигурни,
Коментари Харесай

Везни, през май ще срещнете правилните хора

Този месец обстановката към момента е комплицирана, само че бъдете сигурни, че не е отчайваща! На 16-и, с напускането на Юпитер от Овен, към този момент не ви нападат подозренията и несигурността. За сметка на това дисонансите, които идват от Рака, към момента са дейни. Трудно ви е да се доверите на себе си. Вродената ви компликация, да вземете решение, се ускорява. Пред първото затруднение сте склонни да се удавите в чаша вода! За да избегнете корабокрушението, можете да разчитате на силите, които идват от Близнаци и Лъв. Те ви оказват помощ да осъзнаете, че разполагате с повече запаси, в сравнение с си мислите. Как? Като ви карат да се срещате с хора, които имат силата да ви оказват помощ.

До 20-ти способността ви да вземате решения е мощно наранена. Уви, в случай че се колебаете прекомерно дълго, това, което сте подхванали, ще се провали! Везни, макар че не е във вашата природа, съберете кураж и вземете решение. Няма значение дали то е положително или неприятно. По този метод ще се справите с проблем, който ви мъчи от дълго време и ще виждате по-ясно. Във финансов проект, в случай че имате потребност от малко повече капитал от нормално, точно в края на месеца можете да го получите, само че при изискване, че сте прагматични.

Съвет на месеца: За да избегнете прекосяването през зона на турбулентност, приемете тази рутина, която подкопава морала ви. Как? Като поддържате постоянен контакт с обичан човек, който ви кара да се чувствате добре.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР