Този месец Новолунието ще се случи на 17 март в

...
Този месец Новолунието ще се случи на 17 март в
Коментари Харесай

Новолуние в Риби утре : Период за сбъдване на желания и изчистване на съзнанието

Този месец Новолунието ще се случи на 17 март в 15:13 ч в знака Риби. След това към 21 ч Луната ще премине в знака Овен. Така земният сателит стартира на ново преноса си през всичките дванадесет знака от зодиака.

В събота стартира нов цикъл. Лунният цикъл, който стартира с Новолуние във Водолей на 15 февруари завършва. Време е за идващия цикъл, който потегля от знака Риби.

 луна Thinkstock

Новолунието преди пролетното равноденствие в доста антични обичаи се смята за началото на Новата година. В този интервал се зарежда програмата за цялата година, тъй че вярната подготовка за Новолунието през март е доста значима.

Новолунието от март 2018 година ще донесе със себе си мистични, необясними сюжети, свързани с дълбоките процеси от предишното. Това Новолуние ще покаже всички минали проблеми от корена им или ще разкрие минали сюжети, които въздействат на нашия живот.

 луна Gettyimages/Gulliver

До Новолунието на 17 март би трябвало изцяло да кажете довиждане на предишното и да разберете своите вътрешни процеси. Това са дните на вътрешна работа върху себе си, осъзнаването на личния опит, придобиване на мъдрост. В този интервал е значимо да се остави всичко, което е били преди, и да се създадат верните заключения.

При Новолуние в Риби времето е уместно да се посветим на персоналните си цели, свързани с позитивната сила на знака Риби. Това значи, че в този интервал може да се доверим на интуицията, да приемем несъвършенствата в нас самите и в другите. Може да стартираме планове, в които да впрегнем въображението си, да отделим време за тихи и мирни занимания, да споделяме фантазиите си с другите. Трябва да използваме тази мощна рибешка сила, с цел да създадем значими промени в живота си.

Новата Луна е извънредно изобретателна и амбициозна. Това се дължи на тригона, който подписва с планетата на опциите Юпитер, и нейния секстил със буйния и загадъчен Плутон. Въпреки че ще бъдем доста въодушевени и стимулирани да разгърнем креативния си капацитет, не би трябвало да демонстрираме неспокойствие и да подхващаме недомислени дейности. Луната също подписва неподходящ квадрат с Марс. Не би трябвало да забравяме, че Марс – планетата на упоритостта, интензивността и експанзията, напълно скоро ще смени своя знак, което я прави извънредно нестабилна в този миг.

 затъмнение луна Unsplash

В този интервал ще бъдем много чувствителни към думите на другите. Но също по този начин изречените думи може да ни стимулират да се захванем с нови инициативи. Слънцето и Луната застават едно до друго, с цел да образуват Новолунието, и подписват полусекстил с Уран. Под това въздействие ще търсим своята самостоятелност и ще желаеме нещата да се случват по нашия метод. Докато желаеме самостоятелност и нямаме предпочитание да изслушаме другите, ще ни бъде мъчно да се посветим на нашите изобретателни пориви и да работим по тях с неизменност.

 затъмнение луна Unsplash

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР