Този месец ексклузивната онлайн оферта от Yettel е заредена с

...
Този месец ексклузивната онлайн оферта от Yettel е заредена с
Коментари Харесай

Yettel дава 30% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A34 онлайн

Този месец извънредната онлайн оферта от Yettel е заредена с цели 30% отстъпка за един от най-популярните смарт телефони на SAMSUNG – новия Galaxy A34. Потребителите могат да вземат преференциално хитовия модел при покупка през онлайн магазина на оператора с проект Total или Total Unlimited и контракт за 2 години. В момента цената на един от бестселърите на марката в брой е 325,99 лева вместо 499,99 лева, а на погашение той може да бъде взет за 16,59 лева на месец вместо за 24,99 лева с Total Unlimited 35.99.

SAMSUNG Galaxy A34 5G идва с изчистен и грациозен дизайн в разнородни цветове. Моделът основава изображения с кристално качество даже при ниска осветеност или ярка светлина, като употребява водещите нововъведения на SAMSUNG Galaxy – Nightography и изкуствен интелект, за своята тройна камерa. Тя е с 48MP главен датчик, а работата му се добавя от 8 MP ултра широкоъгълна камера и 5 MP камера за макро фотоси.

Смартфонът разполага със страховит 6,6 “ Super AMOLED екран с усъвършенстваната технология Vision Booster и периодичност на освежаване от 120 Hz. Потребителите могат да се любуват на голямо количество наличие, да вършат и съхраняват фотоси, видео и разнообразни приложения, разчитайки на 6GB оперативна памет и 128 пространство за предпазване, плюс поддръжка за microSD карта до 1TB. Galaxy A34 5G работи безупречно с чип Mediatek MT6877V Dimensity 1080

Благодарение на батерията с потенциал от 5000 mAh Galaxy A34 5G остава зареден по-дълго време, като при общоприетоо прилагане потребителите могат да се насладят на до два дни прилагане. Разходът на сила пък се усъвършенства въз основа на метода по-който потребителят употребява своя телефон посредством функционалността Adaptive Battery.

Не на последно място, SAMSUNG подсигурява до четири генерации обновления на операционната система и пет години актуализации на сигурността за Galaxy A34 5G, a от Yettel смарт телефонът идва не с 2, а с 3 години безвъзмездна гаранция. Така потребителите имат достъп до най‐новия програмен продукт и сигурност и си подсигуряват оптимално дълъг живот на обичаното устройство.

Нa SAMSUNG Galaxy A34 5G се предлага в четири цвята – лайм, графитено, виолетово и сребристо.

Повече за офертата и цялостните ѝ условия можете да откриете на на оператора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР