Този май ще ни предложи велика среща. Продуцентът Кевин Файги,

...
Този май ще ни предложи велика среща. Продуцентът Кевин Файги,
Коментари Харесай

Специален поглед зад кулисите и нови кадри от „Черната Вдовица“, най-очакваният филм от вселената на Отмъстителите

Този май ще ни предложи велика среща. Продуцентът Кевин Файги, който е измежду главните фигури зад невиждания финансов и културен триумф на включващата цели 23 заглавия киновселена на Марвел, споделя, че за единадесет години няма различен филм, който почитателите да са желали да бъде изработен повече от Черната вдовица. На 1 май желанието на милионите фенове на емблематичната героиня най-сетне ще се трансформира в действителност и те ще могат да я видят на огромен екран в независим филм, разкриващ детайлности от мистериозното ѝ минало. Ролята на Черната вдовица Наташа Романоф няма по какъв начин да бъде изиграна от различен, с изключение на от Скарлет Йохансон – актрисата, неразривно обвързвана с героинята за цяло едно потомство.

В специфични извънредни фрагменти и видео зад кадър от Черната вдовица основателите на кино лентата – продуцентът Кевин Файги, режисьорът Кейт Шортланд и Скарлет Йохансон ни разкриват редица забавни детайлности за продукцията. Научаваме повече за развиването на Черната вдовица като воин в идния филм и получаваме първи взор към главната опасност, която ще раздруса света на Наташа – енигматичният суперзлодей Таскмастър.

Срещаме се и с нейното „ семейство “, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския поминък Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от тайнствен теоретичен опит, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), прочут като Червения страж – съветския еквивалент на Капитан Америка.

Черната вдовица ще опише образно впечатляващата, изпълнена с екшън, напрежение и тайнственост, прочувствена история на Наташа Романоф и нейния сложен път от рисков наемен палач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), през сътрудник на ЩИТ, до един от най-важните членове на Отмъстителите. Действието на кино лентата се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в недружелюбност, в това число и Черната вдовица. Докато бяга от закона, Наташа Романоф, която може би за първи път в живота си е оставена да работи свободно и сама да взима решения за ориста си, би трябвало да се изправи против демоните от мрачното си минало. Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сюжет на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В функциите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и други Черната вдовица се завръща на 1 май в кината на 3D и IMAX 3D.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР