Този март изразът да умреш от страх се превръща в

...
Този март изразът да умреш от страх се превръща в
Коментари Харесай

Смъртоносно вледеняване сковава кината през април с „Ловци на духове: Замръзналата империя“

Този март изразът да умреш от боязън се трансформира в ужасяваща действителност. За първи път в историята хора замръзват в средата на лятото, покосени от гибелната хватка на Смъртоносното вледеняване – свръхестествено зло със силата да убива, всявайки боязън, което гради своята империя, изправяйки Земята пред нова ледникова ера. А когато вените ти се трансфорат в реки от лед, костите ти се напукат и последното, което видиш, е по какъв начин замръзват сълзите ти, кого ще повикаш на помощ? Без съмнение, Ловците на духове...!

Легендарният франчайз се завръща на огромния екран с нова извънредно страховита, само че не по-малко занимателна част – Ловци на духове: Замръзналата империя . На режисьорския стол сяда Гил Кенън – съсценаристът на Ловци на духове: Наследство, с който през 2021 сполучливо беше рестартирана паметната поредност, а Джейсън Райтман се завръща в качеството си на сценарист и продуцент.

Във кино лентата семейство Спенглър взема решение да напусне Съмървил, Оклахома и да се върне там, където стартира всичко – емблематичната пожарна в Ню Йорк. Там те се причисляват към истинските Ловци на духове, които са създали свръхсекретна изследователска лаборатория, с цел да отведат своята нетипична специалност на идващото равнище! Но когато откриването на античен артефакт отприщва мистериозна зла мощ, известна като Смъртоносното вледеняване, нови и остарели Ловци би трябвало да обединят напъните си, с цел да защитят дома си и (отново?) да спасят света от грозящата го печална орис.

Усещаме смразяващия мирис на Смъртоносното вледеняване в първия филмов откъс на Ловци на духове: Замръзналата империя , който дава обещание да заведе феновете в кината на едно в действителност друго премеждие, само че без да жертва нито един от детайлите, които изначално направиха Ловците на духове толкоз сполучливи и обичани.

Режисьор на Ловци на духове: Замръзналата империя е Гил Кенън (Къща-чудовище, Тайната на скрития град, Ловци на духове: Наследство), който е сценарист наедно с Джейсън Райтман (Джуно, Високо в небето, Тъли, Ловци на духове: Наследство). В функциите са Фин Улфхард, Макена Грейс, Логан Ким, Селесте О‘Конър, Кери Куун, Пол Ръд, Кумел Нанджиани, Патън Осуалд, Джеймс Акалистър, Емили Ейлин Линд, както и легендите Дан Акройд, Бил Мъри и Ърни Хъдзън.

Вледеняваме се с Ловци на духове: Замръзналата империя от 12 април единствено в кината, 4DX и IMAX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР