Този март честта да открият 15-тото издание на София Филм

...
Този март честта да открият 15-тото издание на София Филм
Коментари Харесай

Музикантите от Clavexperience откриват София Филм Фест във Варна на 22-ри март

Този март достойнството да открият 15-тото издание на София Филм Фест във Варна имат неподражаемите момчета от Clavexperience. Непосредствено след прожекцията на „ Клопка “ ще се означи началото на фестивала с чаша в ръка в фоайето на втория етаж на Фестивален и конгресен център-Варна.

Clavexperience e музикално трио ловко съчетаващо бийтбокс, синтезатори и глас. В състав: Димитър Горчаков – пианист, преплитащ необикновено класическата и джаз музиката със синтезатори, създавайки комплицирани хармонии, отличаващи се с извънреден звук; SkilleR – един от основоположниците в бийтбокса у нас, чието име е известно в международен мащаб; Павел Терзийски – артист със незабравим гений и докосващ глас, обхващащ необятен набор от тембри и фалшификати. Clavexperience смесват АйДиЕм, Трип Хоп, Джаз и Реге чрез спонтанни импровизации, а резултатът е несравним и динамичен тон. Ще имаме опцията да да се насладим както на техните авторски творби, по този начин и на нова музика правена на момента.

С неспокойствие Ви представяме нашите специфични музикални посетители на 22-ри март от 21:00 ч. в централното предверие на Фестивален и конгресен център – Варна. Вход свободен.

Заповядайте да отбележим началото на 15-тото издание на София Филм Фест във Варна!, оповестяват уредниците.

Тазгодишното издание ще стартира на 22-ри март (петък) от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна с кино лентата на режисьорката Надежда Косева „ Клопка “. Копродукцията сред България и Германия доближи до сърцата на публиката още със международната си премиера в Сао Пауло.

Цялата стратегия на фестивала и съпътстващите събития можете да следите на страницата на и Instagram

Билетите за филмовата стратегия са към този момент в продажба!

#SFFVarna
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР